Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можно ли е? Верувате дека Севиља може да направи нешто???
Па она е во најдобра форма моментално.Неможеше потежок натпревар да има Барселона,и Валенсија во моментов неможе да ја спречи.Севиља на Писхуан е закон,сега ќе видиме...

portadag_070510.jpg

Сите очекуваме од Севиља но дали некој го видел ова

Deportivo La Coruña v RCD Mallorca :nesum:

Многу зависи и овој натпревар како ќе се одвива, доколку Мајорка прими 2-3 гола тогаш на Севиља речиси ќе и биде сигурно 4 место :toe:

... но доколку Мајорка дадат први гол е тогаш ќе има шоу :tv:

Мајорка кога победи во пеколот во Баскија нема да победи во Ла Коруња.Плус Билбао беше најголем кандидат за ЛЕ а тој пораз му ги намали шансите,додека Депортиво сеедно му е дали ќе победи или изгуби на овој натпревар.Севиља нема што да ризикува,сега на крајов се прават многу математики но добро е што сите играат во исто време.

Real Madrid Home Shirt 2010/11

real-madrid-10-11-adidas-home-shirt-leaked-3.jpg

Некако 2009/10 подобри се отколку овие новите :toe:

Супер си се дресовите.Повикани за натпреварот со Билбао:
.... Real Madrid - Athletic Bilbao ........... Casillas, Dudek; Arbeloa, Sergio Ramos, Marcelo, Albiol, Garay, Metzelder; Gago, Diarra, Kaká, Lass, Guti,
Drenthe, Xabi Alonso, Granero; Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín.

Супер се дресовите....

За Севиља сигурен сум дека може да изваде реми дури и победа.....

Па она е во најдобра форма моментално.Неможеше потежок натпревар да има Барселона,и Валенсија во моментов неможе да ја спречи.Севиља на Писхуан е закон,сега ќе видиме...

севиља е во добра форма ама луис фабијано и наваро нема да настапат така да малку потешко ќе биде севиља да ја изненади барса
:smir:

севиља е во добра форма ама луис фабијано и наваро нема да настапат така да малку потешко ќе биде севиља да ја изненади барса
:smir:

Фабијано ќе игра. Мање битно, ја уште после Ел Класико ја изгубив надежта, до крајот натпреварите за мене се само од формално значење. Секако дека ќе се радувам доколку освоеме титула, но не се надевам многу во тоа, надежта ја изгубив после Ел Класико.

Реал своето скоро го заврши и јас сум многу задоволен од оваа година.Ако не победи Севиља никој нема да ни е крив,иако е доста жално си 98 бода да не станеш шампион.Инаку и без Фабиано Севиља има екстра тим,поготово на Писхуан се многу незгодни.

Пак ќе бидам песимист и за утрешниот натпревар на Санчез Писхуан, затоа шо Барса таквите натпревари ги добива, затоа што е решавачки за титула и имат причина да се отворат и да играт силно. Севиља пак се бори за 4 место, но не се исти амбициите како со Барса. Се надевам оти ке излезам грешка на крајот, али тоа е:toe:

Иначе за овој ушљакот Ди Мариа, ако даде Перез 35милиони се џиткам од тераса:tapp:

Real Madrid Home Shirt 2010/11

real-madrid-10-11-adidas-home-shirt-leaked-3.jpg

Некако 2009/10 подобри се отколку овие новите :toe:
дресовиве се супер
искрено се надевам дека севиља барем бод ке и земе на барса и дека ке сме ШАПМИОНИ!!!!!
а ова со ди мариа официално е ?

Real Madrid make £30million move for unhappy Steven Gerrard
http://www.mirrorfootball.co.uk/new...on-move-for-Steven-Gerrard-article417105.html

Ајдее, ќе им го собираме ѓубрето на Ливерпул.. :tapp:

El Madrid fija su atención en el delantero bosnio Edin Dzeko
http://www.marca.com/2010/05/07/futbol/equipos/real_madrid/1273226585.html

:kesa:

Џерард нема шанси да дојде, тоа ти го гарантирам. Ќе се купи некој од Швајни/Силва/.......А за Џеко, шо да кажам по фејк здравје......:)

За Ди Мариа не е ништо официјално, а искрено тоа не ни верувам некогаш да се случи.

За утре, лично јас, гледајќи ја Севиља некни, мислам дека можи да извај поволен резултат. Ако и ова Барса го добие, можиме да заклучиме дека Ла лига станува само натпревар помеѓу Барса и Реал. Погледнете ја разликата само, од нас и Барса, спрема третиот и четвртиот на табелата. Енормна е, дури и неверлива. Да ми кажеше некој на почеток од сезоната дека олкава разлика ке има помеѓу тимовите ќе му се изнасмеев. Шо се однесува до нас, ние секако ја добиваме утакмицата со Билбао, немаат шанси за да не сопрат.. и ни останува само едно.. WE TRUST IN SEVILLA! Кога не си ја завршивме сами работата, сеа ќе чекаме некој друг да ни ја заврши.. Изјавата на Навас, сепак ни влева некоја надеж :)

И да добие утре Барселона,пак ќе кажам-здравје..За нас сезоната беше прекрасна..Многумина ќе бидат разочарани ако останеме без титула,ама за жал зависиме од Барселона..Дури и самите играчи ќе бидат разочарани...Сепак..утре имаме нов предизвик,кој треба да го добиеме и ќе го добиеме..
п.с-И,пред се утре ќе ја видите играта на стариот Кака..:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom