Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Можно ли е? Верувате дека Севиља може да направи нешто???
Па она е во најдобра форма моментално.Неможеше потежок натпревар да има Барселона,и Валенсија во моментов неможе да ја спречи.Севиља на Писхуан е закон,сега ќе видиме...

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Сите очекуваме од Севиља но дали некој го видел ова

Deportivo La Coruña v RCD Mallorca :nesum:

Многу зависи и овој натпревар како ќе се одвива, доколку Мајорка прими 2-3 гола тогаш на Севиља речиси ќе и биде сигурно 4 место :toe:

... но доколку Мајорка дадат први гол е тогаш ќе има шоу :tv:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мајорка кога победи во пеколот во Баскија нема да победи во Ла Коруња.Плус Билбао беше најголем кандидат за ЛЕ а тој пораз му ги намали шансите,додека Депортиво сеедно му е дали ќе победи или изгуби на овој натпревар.Севиља нема што да ризикува,сега на крајов се прават многу математики но добро е што сите играат во исто време.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Real Madrid Home Shirt 2010/11

Некако 2009/10 подобри се отколку овие новите :toe:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Супер си се дресовите.Повикани за натпреварот со Билбао:
.... Real Madrid - Athletic Bilbao ........... Casillas, Dudek; Arbeloa, Sergio Ramos, Marcelo, Albiol, Garay, Metzelder; Gago, Diarra, Kaká, Lass, Guti,
Drenthe, Xabi Alonso, Granero; Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Супер се дресовите....

За Севиља сигурен сум дека може да изваде реми дури и победа.....

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
Па она е во најдобра форма моментално.Неможеше потежок натпревар да има Барселона,и Валенсија во моментов неможе да ја спречи.Севиља на Писхуан е закон,сега ќе видиме...

севиља е во добра форма ама луис фабијано и наваро нема да настапат така да малку потешко ќе биде севиља да ја изненади барса
:smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
севиља е во добра форма ама луис фабијано и наваро нема да настапат така да малку потешко ќе биде севиља да ја изненади барса
:smir:
Фабијано ќе игра. Мање битно, ја уште после Ел Класико ја изгубив надежта, до крајот натпреварите за мене се само од формално значење. Секако дека ќе се радувам доколку освоеме титула, но не се надевам многу во тоа, надежта ја изгубив после Ел Класико.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Реал своето скоро го заврши и јас сум многу задоволен од оваа година.Ако не победи Севиља никој нема да ни е крив,иако е доста жално си 98 бода да не станеш шампион.Инаку и без Фабиано Севиља има екстра тим,поготово на Писхуан се многу незгодни.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Пак ќе бидам песимист и за утрешниот натпревар на Санчез Писхуан, затоа шо Барса таквите натпревари ги добива, затоа што е решавачки за титула и имат причина да се отворат и да играт силно. Севиља пак се бори за 4 место, но не се исти амбициите како со Барса. Се надевам оти ке излезам грешка на крајот, али тоа е:toe:

Иначе за овој ушљакот Ди Мариа, ако даде Перез 35милиони се џиткам од тераса:tapp:

Член од
11 април 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
Real Madrid Home Shirt 2010/11

Некако 2009/10 подобри се отколку овие новите :toe:
дресовиве се супер
искрено се надевам дека севиља барем бод ке и земе на барса и дека ке сме ШАПМИОНИ!!!!!
а ова со ди мариа официално е ?

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Real Madrid make £30million move for unhappy Steven Gerrard
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Liverpool-Transfer-news-Real-Madrid-make-30million-move-for-Steven-Gerrard-article417105.html

Ајдее, ќе им го собираме ѓубрето на Ливерпул.. :tapp:

El Madrid fija su atención en el delantero bosnio Edin Dzeko
http://www.marca.com/2010/05/07/futbol/equipos/real_madrid/1273226585.html

:kesa:
Џерард нема шанси да дојде, тоа ти го гарантирам. Ќе се купи некој од Швајни/Силва/.......А за Џеко, шо да кажам по фејк здравје......:)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
За Ди Мариа не е ништо официјално, а искрено тоа не ни верувам некогаш да се случи.

За утре, лично јас, гледајќи ја Севиља некни, мислам дека можи да извај поволен резултат. Ако и ова Барса го добие, можиме да заклучиме дека Ла лига станува само натпревар помеѓу Барса и Реал. Погледнете ја разликата само, од нас и Барса, спрема третиот и четвртиот на табелата. Енормна е, дури и неверлива. Да ми кажеше некој на почеток од сезоната дека олкава разлика ке има помеѓу тимовите ќе му се изнасмеев. Шо се однесува до нас, ние секако ја добиваме утакмицата со Билбао, немаат шанси за да не сопрат.. и ни останува само едно.. WE TRUST IN SEVILLA! Кога не си ја завршивме сами работата, сеа ќе чекаме некој друг да ни ја заврши.. Изјавата на Навас, сепак ни влева некоја надеж :)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
И да добие утре Барселона,пак ќе кажам-здравје..За нас сезоната беше прекрасна..Многумина ќе бидат разочарани ако останеме без титула,ама за жал зависиме од Барселона..Дури и самите играчи ќе бидат разочарани...Сепак..утре имаме нов предизвик,кој треба да го добиеме и ќе го добиеме..
п.с-И,пред се утре ќе ја видите играта на стариот Кака..:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom