Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде да ја честитам пред време шестата победа по ред нека се множат во серија и Игуаин уште еден да бапне до после за хет трик :wink:

Одамна нема постигнато Хет-Трик. Ајде Шампионе, Ел Пичичи е твоја.
:pipi:

Играта е иста како и со Ксерез, само што таму имавме лош терен и тоа беше главната причина што не постигнавме гол во првото полувреме. Сега постигнавме два гола, и мислам дека може мирно да си го проследиме и второто полувреме, со уште некој гол во мрежата на Тенерифе. Не треба многу да напаѓаат во второ полувреме, само да ја држеме топката во наш посед, и по некоја контра да постигнеме уште по некој гол.. Нема потреба во 99% решен натпревар да играат како да треба да бркаат резултат..

Игуаин со двата гола докажа дека моментално е најдобар напаѓач во тимот.. Кака и Роналдо се трудеа нешто да направат, но сепак не им оди баш најдобро, Гранеро и Лас не ги забележав, мада овој вториов и немаше потреба многу да биди заангажиран со ваков противник.. Одбраната на чело со Албиол одлична, Касиљас без работа.. Тоа е..

Каков гол примивме бе човече фаул имаше врз Касиљас, ама ај нека им е Кака и Игуаин веднаш ја средуват работата :)

По не знам кој пат сезонава, бог на небо, Касиљас меѓу стативи. Амин. :)

Каков гол примивме бе човече фаул имаше врз Касиљас, ама ај нека им е Кака и Игуаин веднаш ја средуват работата :)
Ги поправиа судиите дека згрешиле.:pipi:
Ах, Икер Икер...

Ах бре Роналдо што промаши. :(

Игуаин :drk::drk: браво за потегот , штета што не заврши во мрежата на Тенерифе. :)

Роналдо еби се, дај му ја на Игуаин да си постигне чоекот хет-трик.

vdv vlaga i odma penal iznuduva

auuu koj roulete ama faul mu napraia :D
se glea deka sredinava so vdv e kade kade podobra

ТОА Е КАПИТЕНООООТ . КАКО САМО СЕ ОТКРИ.:Real::Real::Real:

ТОААААА КРАЛУ , 1-5 ПЕТАРДА ! :pipi:

Крај на натпреварот , резултат 1-5! Штета за Игуаин што не постигна хет трик.

Hala Madrid!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom