Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам дали забележа, очигледно не...демек се налути Роналдо затоа што Чаби го изведе пеналот. Не ни го прослави голот со останатите, отиде право кон центарот.
Луѓе дајте клип од ситуацијата, ве моламКоа ви викав дека е најдобар имаше некои кој се смееја од тука,ама кога ја стигна таа топка од рамос се глеа дека може да се рамни со Усаин Болт![]()
Само претпоставувате, 6-ти гол е, нема потреба веќе за радување. Роналдо му има оставено да шутира пенал на Кака, од причина што не му иде баш најдобро, Чаби нема постигнато гол, ако ме прашаш мене одличен тимски и пријателски потег, не говедо...
Какви фаној сте бе енос дознавате дека Роналдо е најбрз фудбалер.:nesvest:
Иначе vamos_real сеа Раул ќе ти го бапне со се Роналдо ?![]()
Ја знаев уште од порано,најбрз е Роналдо па Робен па РуниКакви фаној сте бе енос дознавате дека Роналдо е најбрз фудбалер.:nesvest:
Иначе vamos_real сеа Раул ќе ти го бапне со се Роналдо ?![]()
Ја знаев уште од порано,најбрз е Роналдо па Робен па Руни
Па прочитав на интернет дека тие се први 3ца,за Ди Мариа не пишувашеДи Мариа од Бенфика го заборави
Чаби отиде до Роналдо и го праша дали може да го изведе пеналот, а ако бараш проблеми кај што нема ќе најдеш![]()
Еден позз само![]()