Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Незнам дали забележа, очигледно не...демек се налути Роналдо затоа што Чаби го изведе пеналот. Не ни го прослави голот со останатите, отиде право кон центарот.
Само претпоставувате, 6-ти гол е, нема потреба веќе за радување. Роналдо му има оставено да шутира пенал на Кака, од причина што не му иде баш најдобро, Чаби нема постигнато гол, ако ме прашаш мене одличен тимски и пријателски потег, не говедо...

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Коа ви викав дека е најдобар имаше некои кој се смееја од тука,ама кога ја стигна таа топка од рамос се глеа дека може да се рамни со Усаин Болт:toe:
Луѓе дајте клип од ситуацијата, ве молам

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Само претпоставувате, 6-ти гол е, нема потреба веќе за радување. Роналдо му има оставено да шутира пенал на Кака, од причина што не му иде баш најдобро, Чаби нема постигнато гол, ако ме прашаш мене одличен тимски и пријателски потег, не говедо...
Роналдо стоеше и чекаше тој да го изведе пеналот, се додека Чаби не ја зеде топката од рацете на Лопез. Погледни подобро како изреагира во тој момент...пројден ми е лимитот и неможем да се уверим во тоа :)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Какви фаној сте бе енос дознавате дека Роналдо е најбрз фудбалер.:nesvest:
Иначе vamos_real сеа Раул ќе ти го бапне со се Роналдо ? :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Роналдо стоеше најдалеку од Чаби кога го постигна голот, сите што стоеа околу него му натрчаа, а Роналдо си остана онаму каде што стоеше.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А да ти го бапнеме сите и на тебе и на тој погоре што праша, може? Ај не го дрвите со тоа, имате ПП па прашај го ако сакаш!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Ја знаев уште од порано,најбрз е Роналдо па Робен па Руни

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Колку што ми остана во сеќавање таа ситуација кога Чаби ја зеде топката, ја зеде од рацете на Роналдо, значи прво двајцата се консултираја и Роналдо остави Чаби да шутира (не ме држете за збор).

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Чаби отиде до Роналдо и го праша дали може да го изведе пеналот, а ако бараш проблеми кај што нема ќе најдеш :)

Еден позз само :drk:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
И Диара се врати накај центарот после пеналот на Чаби, не само Роналдо, не почнувајте некои теории на заговор у стил на другоразредни новинари од Шпиц и сл. Роналдо направи одличен потег шо му отстапи на Чаби да шутира, после стартот на Пирес Чаби веднаш му пријде на Роналдо и не забележав дека овој се двоумеше во одлуката да му дозволи тој да го шутира пеналот.

Одлична утакмица на Роналдо, права машина, Чаби после него најдобар, многу ќе ни фали со Лион.

Кака иако стрелаше два пати одира слаба партија според мене, имаше доста простор да маневрира а сепак слабо се снаоѓаше, се надевам ќе се среди за Лион, многу ќе ни треба.

И исто така би требало да е разрешена дилемата (ако воопшто постоеше) околу изборот на стартен ДМ, Лас е класа над Диара.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Чаби отиде до Роналдо и го праша дали може да го изведе пеналот, а ако бараш проблеми кај што нема ќе најдеш :)

Еден позз само :drk:
Истото го видов и го постирав погоре, незнам другиве шо гледале :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom