Само претпоставувате, 6-ти гол е, нема потреба веќе за радување. Роналдо му има оставено да шутира пенал на Кака, од причина што не му иде баш најдобро, Чаби нема постигнато гол, ако ме прашаш мене одличен тимски и пријателски потег, не говедо...Незнам дали забележа, очигледно не...демек се налути Роналдо затоа што Чаби го изведе пеналот. Не ни го прослави голот со останатите, отиде право кон центарот.
Луѓе дајте клип од ситуацијата, ве моламКоа ви викав дека е најдобар имаше некои кој се смееја од тука,ама кога ја стигна таа топка од рамос се глеа дека може да се рамни со Усаин Болт![]()
Роналдо стоеше и чекаше тој да го изведе пеналот, се додека Чаби не ја зеде топката од рацете на Лопез. Погледни подобро како изреагира во тој момент...пројден ми е лимитот и неможем да се уверим во тоаСамо претпоставувате, 6-ти гол е, нема потреба веќе за радување. Роналдо му има оставено да шутира пенал на Кака, од причина што не му иде баш најдобро, Чаби нема постигнато гол, ако ме прашаш мене одличен тимски и пријателски потег, не говедо...
А да ти го бапнеме сите и на тебе и на тој погоре што праша, може? Ај не го дрвите со тоа, имате ПП па прашај го ако сакаш!Какви фаној сте бе енос дознавате дека Роналдо е најбрз фудбалер.:nesvest:
Иначе vamos_real сеа Раул ќе ти го бапне со се Роналдо ?![]()
Ја знаев уште од порано,најбрз е Роналдо па Робен па РуниКакви фаној сте бе енос дознавате дека Роналдо е најбрз фудбалер.:nesvest:
Иначе vamos_real сеа Раул ќе ти го бапне со се Роналдо ?![]()
Ди Мариа од Бенфика го заборавиЈа знаев уште од порано,најбрз е Роналдо па Робен па Руни
Па прочитав на интернет дека тие се први 3ца,за Ди Мариа не пишувашеДи Мариа од Бенфика го заборави
Истото го видов и го постирав погоре, незнам другиве шо гледалеЧаби отиде до Роналдо и го праша дали може да го изведе пеналот, а ако бараш проблеми кај што нема ќе најдеш![]()
Еден позз само![]()