Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
само едно да ви кажам со оваа игра Ла Коруња не ги тепаме...

добро бе дечки мене стваро не ми јасно шо сакате алонсо да направи да ве задоволи :uvo:...Добар натпревар... добар!
Одлична одбраната, од која најмогу се стравуваше, безгрешни сите четворица, Марсело супер одигра.
Гаго и Гранеро пријатно ме изненадија. Првиот одигра феноменален натпревар. Гранеро во прво изгубено делуваше, после се вклопи и беше добар. Чаби пак потпросечно, имаше неколку добри додавања но.... Сепак да се надеваме дека не е посериозно повреден.
Роналдо колку сакаше да даде гол, последниот шут беше 120+ km/h
А и ме налути тоа што МП го стави Гути, требаше Раул да го стави, решен беше натпреварот. Не е фер таквиот однос кон легендата.:nenene:

Што ви кажав:pos2:Тепаме утре 100%. Има да одиграат максимално борбено после оние 0-0 со Осасуна.:realsal:

добро бе дечки мене стваро не ми јасно шо сакате алонсо да направи да ве задоволи :uvo:...
крадеше топки, креираше акции, тоа му е позиција тоа го прави цел живот ... не ми јасно голви ли барате да даве или стварно...
денеска посебно изигра феноменално или сакате да ви игра роналдо и игуаин за да сте среќни
само лоша завршница имавме денеска, а мајорка центар не помина највеќе поради Гаго и алонсо :smir:
многу добра игра само така, и подобра завршница :smir: