Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поздрав момци, Јас сум Зоран Анѓеловски од Крива Паланка и сум фан на Реал Мадрид(поседувам официјална фан картичка), за почеток на нашето дружење еве нешто убаво од мене.

Добредојде.
Инаку нека му е среќен роденденот на Игуаин и уште многу голови да постигнува и успех во репрезентацијата.
Едит: Рамос и Чаби се вратиле на тренинзите. Рамос имаше пред тоа ситна повреда, али еве ги и двајцата со целата екипа :)

Желбата на Раул Гонзалес е во нареднот лето да си замине од Реал Мадрид и да игра две години во САД, тврди весникот „Ел Мундо Депортиво“.

Нема шанси Раул да го напушти Реал.Тој изјави дека одлучил на крајот на сезоната да се пензионира.А после ќе работел во Реал како советник или тренер незнам точно што :toe:

Поздрав момци, Јас сум Зоран Анѓеловски од Крива Паланка и сум фан на Реал Мадрид(поседувам официјална фан картичка), за почеток на нашето дружење еве нешто убаво од мене.

Добредојде во групава

Чаби е неизвесен сеуште не се знае,но се надевам дека ќе игра,а ако неигра најискрено би требало М.Диара...

2pzmgt4.jpg

:pipi:

Постар е од мене 11 дена.. нека му е срекен 22 роденден со моја желба да даде уште 22 гола у ла лига позз

Добредојде!:pipi:
Ај нека му е среќен роденденот на Игуаин и уше многу голчиња да дае и да си има успешна кариера дечкото.:back:...бтв Чаби ОК е сеа така, ќе игра?

Ја иам и пешкир за на плажа танананана-само шо никад не видел плажа, си стои кај мене у соба на кревет и никој не смее да го рчне иначе право у државна.:pipi:

350 денари, од продавница од Велес. Низ Скопје би требало да најдеш и поефтини.

Одма купувам ако најдам не е битна цената.Само тоа ми фали.Дресови имам колку ти душа сака од Редондо,Р.Карлос,Мијатовиќ,Зидан,Мориентес,Фиго,Роналдо,Салгадо,Раул
Бекам,Касиљас,Кака,Ласс,Вдв,Робен само ми фали од CR9:pos2:А за пешкири да не зборам

Ова е мојот оргинал дрес купен од Шпанија (преку интернет) со моето име одзади и број 5 (купен кога се пензионираше Зидан),

kaljo.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom