Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
И што менува тоа во кое натпреварување е постигнат? Голот си е тој, феноменална работа. Еве да не се лажеме, најискрено. Роналдо има подобар удар, Меси е побрз и повеќе проблеми може да направи на одбраните. Двајцата имаат различни доблести во играта. Лани беше Роналдо најдобар а Меси беше втор. Годинава допрва ќе дознаеме и тоа е тоа.
Аехахехахеахехахеа

Како бе нема врска во кое натпреварување е постигнат?
Ти знаеш какви голови се постигнуваат во вторите и третите лиги? Па никој не ги зема во обзир.

Копа дел реј не се споредува со ЛШ.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
^ И тогаш сме играле без спонзор на дресот. =)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Кога ке го видам клипов, пукам од радост ко моментално да се дешава ова, и тоа секој пат е така. :vozbud:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Аехахехахеахехахеа

Како бе нема врска во кое натпреварување е постигнат?
Ти знаеш какви голови се постигнуваат во вторите и третите лиги? Па никој не ги зема во обзир.

Копа дел реј не се споредува со ЛШ.
Никој не спореди Копа дел реј со ЛШ али и Гетафе не се споредува со екипите од трета лига, јес да вие најдобро ги знаете способностите на третолигашите.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Сакам Реал да се падне со Лион,добри успомени имаме со вас :pipi:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Сакам Реал да се падне со Лион,добри успомени имаме со вас :pipi:
Ќе имате сеа нови спомени со вашиот бивши играч.Али лоши спомени.Многу лоши.:devil3:

Денес му е роденден на Игуаин.Нека му е среќен 22 роденден и нека освојува многу титули!

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Заради казната од картоните, во сабота на местото на Роналдо ќе игра Benz. Досега ваљда има научено 7-8 муабети на шпански, така да редно е да се порадуваме и на негов гол.:tv:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Поздрав момци, Јас сум Зоран Анѓеловски од Крива Паланка и сум фан на Реал Мадрид(поседувам официјална фан картичка), за почеток на нашето дружење еве нешто убаво од мене.

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2
Поздрав момци, Јас сум Зоран Анѓеловски од Крива Паланка и сум фан на Реал Мадрид(поседувам официјална фан картичка), за почеток на нашето дружење еве нешто убаво од мене.

Добредојде Зоки во нашата група..

те знаеме тебе те имаше на страната на реал мадрид..

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Добредојде :smir:

Те видовме на страната од Реал, блазесити :)

И да...среќен роденден нека му е на Игуаин, па очекувам гол-два од него во сабота :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Желбата на Раул Гонзалес е во нареднот лето да си замине од Реал Мадрид и да игра две години во САД, тврди весникот „Ел Мундо Депортиво“.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom