Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Поздрав момци, Јас сум Зоран Анѓеловски од Крива Паланка и сум фан на Реал Мадрид(поседувам официјална фан картичка), за почеток на нашето дружење еве нешто убаво од мене.

Добредојде.
Инаку нека му е среќен роденденот на Игуаин и уште многу голови да постигнува и успех во репрезентацијата.
Едит: Рамос и Чаби се вратиле на тренинзите. Рамос имаше пред тоа ситна повреда, али еве ги и двајцата со целата екипа :)

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Желбата на Раул Гонзалес е во нареднот лето да си замине од Реал Мадрид и да игра две години во САД, тврди весникот „Ел Мундо Депортиво“.
Нема шанси Раул да го напушти Реал.Тој изјави дека одлучил на крајот на сезоната да се пензионира.А после ќе работел во Реал како советник или тренер незнам точно што :toe:

Поздрав момци, Јас сум Зоран Анѓеловски од Крива Паланка и сум фан на Реал Мадрид(поседувам официјална фан картичка), за почеток на нашето дружење еве нешто убаво од мене.

Добредојде во групава

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Чаби е неизвесен сеуште не се знае,но се надевам дека ќе игра,а ако неигра најискрено би требало М.Диара...

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2
Постар е од мене 11 дена.. нека му е срекен 22 роденден со моја желба да даде уште 22 гола у ла лига позз

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667

Добредојде!:pipi:
Ај нека му е среќен роденденот на Игуаин и уше многу голчиња да дае и да си има успешна кариера дечкото.:back:...бтв Чаби ОК е сеа така, ќе игра?

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ја иам и пешкир за на плажа танананана-само шо никад не видел плажа, си стои кај мене у соба на кревет и никој не смее да го рчне иначе право у државна.:pipi:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
350 денари, од продавница од Велес. Низ Скопје би требало да најдеш и поефтини.
Одма купувам ако најдам не е битна цената.Само тоа ми фали.Дресови имам колку ти душа сака од Редондо,Р.Карлос,Мијатовиќ,Зидан,Мориентес,Фиго,Роналдо,Салгадо,Раул
Бекам,Касиљас,Кака,Ласс,Вдв,Робен само ми фали од CR9:pos2:А за пешкири да не зборам

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Ова е мојот оргинал дрес купен од Шпанија (преку интернет) со моето име одзади и број 5 (купен кога се пензионираше Зидан),

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom