Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mnogu vazna pobeda, koja moze da resava na krajot na zezonata, bidejki Atletiko znae da bide nezgoden za site ekipi sto se konkurenti za vrvot, a nie veke go pominavme. Ina4e sto se odnesuva za natprevarov vo globala slabo izigravme. toa e fakt. Ako dobro zaprimetivme, veke vo 60 min, nasive si gi krenaa racete vo vis, ja nemase onaa zaangaziranost od prvo poluvreme. Bez obzir na rezultatot so bese 0-3, Real sekogas i pri vodstvo na 1-0 se otkazuva, stanuva monotono i dosadno, nasproti da zapne i da dokrajci. Aj ovoj pat nekako spasi i Real i Pelegrini glava, ama dokolku vaka se prodolzi ne znam... Onaj Benzema neznaev deka do tolku bil ligle. Od koga dosol vo Real samo nazaduva i nazaduva, pravi nekoj amaterski potezi sto dolikuvaat epten smesno, kako da e igrac na Alcorcon( ili mnogu e) :D...Ostaloto bese se prosecno osvem Benzema koj vleze vo negativa.

Честито нека ни е ! Да ни се множат победиве!

Mnogu vazna pobeda, koja moze da resava na krajot na zezonata, bidejki Atletiko znae da bide nezgoden za site ekipi sto se konkurenti za vrvot, a nie veke go pominavme. Ina4e sto se odnesuva za natprevarov vo globala slabo izigravme. toa e fakt. Ako dobro zaprimetivme, veke vo 60 min, nasive si gi krenaa racete vo vis, ja nemase onaa zaangaziranost od prvo poluvreme. Bez obzir na rezultatot so bese 0-3, Real sekogas i pri vodstvo na 1-0 se otkazuva, stanuva monotono i dosadno, nasproti da zapne i da dokrajci. Aj ovoj pat nekako spasi i Real i Pelegrini glava, ama dokolku vaka se prodolzi ne znam... Onaj Benzema neznaev deka do tolku bil ligle. Od koga dosol vo Real samo nazaduva i nazaduva, pravi nekoj amaterski potezi sto dolikuvaat epten smesno, kako da e igrac na Alcorcon( ili mnogu e) :D...Ostaloto bese se prosecno osvem Benzema koj vleze vo negativa.
99% од фановите не би се согласиле со тебе. Тврдам. Гледаш нешто за кое не си размислил. Размислуваш дека е потребно воигрување ? Прилагодување? Адаптирање или како и уште да кажам? Едноставно не е ова плукни залепи. Потребно е време. А за ова кратко што го имаат, прикажуваат одлична игра. Сите фанови коментираат врз основа на тоа дека сите се новаци.

ѕверовииииииии еј кака мајсториште,бенз играше добро марсело сите играа а за касиљас неам зборови ѕвер, многу бомби од далечина имаше во прво полувреме иако мислам тоа за рамос не беше за црвен

Па ако вчера Бензема не играше добро, незнам што имаш да кажеш за претходните утакмици (ако си ги гледал). Карим вчера беше на ниво, уште од утакмицата со Милан (во Италија) приметив дека малку по малку почнува да се вклопува, а вчера го имаше сегде у напад, даваше топки, дриблаше...е сега неможе секоја утакмица гол да дава.

Да не е урок ама полека се разигруваат.Им треба уште малку време ама добро е што добро ни оди и без Роналдо.Кога ќе се врати(а пишуваат дека ќе се врати за 2 недели)мислам дека таман тимот ќе биде на едно добро ниво.Работите полека си доаѓаат на свое место и треба само вака да се продолжи.Поздрав.HALA MADRID

Епа ај и ја да честитам победа и да се множат:smir: Стварно топ утакмица беше и бев у право коа кажав дека Рамос ќе се опраи само шо коа си доби црвен попиздев:pipi: Ај ќе си одмори малку и после пак ќе си биде ѕвер као задниве утакмици. Другиве сите беа добри и посебно ме радува шо Бензема полека полека си влага пак у форма.:back:

Уф вчера мислев оти ке изедначат Атлетико, ми се качи адреналин, требаше да си упропастам роденденот денес:)

Уфф немав можност да го гледам ова али ќе кинев живци сигурно.Како и да е тепавме и крај.
Следен пациент кој е?

raulaguero.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom