Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не те задоволи зашто секој натпревар игра нај нај најдобро, и вчера за нијанса одигра послабо(според тебе) и мислиш дека изиграл тапа, а уствари неспоредлив е со други деструктивци.:smir:

Јас реков оти не играше најдобро Милан, а не сум рекол оти игра слабо и во претходните натпревари. И не реков оти не ме задоволи, добар беше во дефанзива, добро го чуваше Роналдињо, али за во напад не ми остави во сеќавање некоја подобра акција, така да не играше најдобро, мислам оти со мене ке се сложат и другите

Real povtorno odigra slabo.
Sekoja cest na prvite 30tina minuti , no posle toa se bese boranija.
I daj aman te vise, "milan igrale , zatvoreno , pa Higuain ili Benzema nemale dovolno prostor" . Flashback od lani, natprevarot so LIverpool. Alooooooo!!! Ova e Real!
Ne treba da ima opravduvanje od takov tip, za ova zvezdena ekipa. Bidete realni i priznajte. Ovoj ist MIlan popi 4 parchinja od Inter pred mesec dena, a mozese i poloso da bide. Fakt e deka MIlan ima najslab tim vo poslednite desetina godini, i nie ne uspeavme vo dva navrati da gi dobieme. Sramota.
Momentalno sto prikazuvaat , od cela ekipa , neka e ziv i zdrav Lass samo.
Drugive sekoj na svoj nacin ne uspea da gi opravda ocekuvanjata.
Casillas , ne deka imase nesto da napravi , ama bar mu fati na Pato eden zicer.
Odbarnata nemoze da pomine bez 2-3 kiksa. Dali Pepe , dali Arbeloa , dali "neprikosnoveniot" Ramos.
Lass- ZAKON! Ako ne drugo igra ko da izrasnal vo timot. 150% pruza na teren.
X.Alonso- dosega moe najgolemo razocaruvanje ... mozebi deka najvekje veruvav vo nego.
Marcelo - na momenti igra nesto , ama treba pred se da se resi na koja pozicija cilja da dade maximum. Na pozicija , nadvoresen vezni , imame i treba da imame podobri opcii od nego.
Kaka- koj kolku saka neka go fali i brani, ama fakt e deka vcera bese trup neviden.
Ok, aj pri negov shut i trapav Dida dadovme gol , ama se drugo bese slabo.
Malce moze ke go izvadi , toa sto stvarno sudijata nesto bese nakurcen kon nego. Eden faul ne mi svirna, iako dobi dosta kjotek od bivshite negovi.
Higuain vcera slabo.
Benzema isto ... ne se vidoa , osim eden dobar shut sto imase Benzema , i trebase da bide gol toa, ama pomina pokraj stativa.

Ovoj tim na Real mora da nauci da igra dobro protiv pogolemite klubovi i bez Ronaldo.

член1став3 напиша:
А Кака, а Роналдо исто ти се фаќа и двајцата се дрва, затоа ние си ги имаме Пато и Роналдињо, многу јасно.
:icon_lol:

Имаат право да се радуваат, овие 4 бода против Реал ќе им бидат врвот на сезоната :tv:

Многу ме загрижи ова со Роналдо, посебно тоа што после една недела нема никакво подобрување...

Имаат право да се радуваат, овие 4 бода против Реал ќе им бидат врвот на сезоната :tv:

Многу ме загрижи ова со Роналдо, посебно тоа што после една недела нема никакво подобрување...
Мислам дека нема место за паника,реал за роналдо плати 90 милиони па сеа да не можат да ја санират повредата.Не би било проблем да се врати за недела две.

bobi4e напиша:
Тој врачарот го проколна мамето да му го ебем :)

Жити се ? Има некој што верува во таа приказна ? :kez:

Едит2: Читајте ги овие од Фарса,времето било ладно затоа не можеле да победат.:pos:

Парис Хилтон го нарачала тоа, и ебем тоа курвинскиот ! :)

Гледајќи вака без Роналдо, и не сме во некоја лоша ситуација, а играме еден месец без него. Под лоша ситуација подразбирам како Јуве што е во Италија, по 10 кола, е на -7. Едино во купот што заостануваме многу, али и Роналдо да беше, пак немаше да промени нешто во купот, бидејќи сигурно МП не ни би го повикал. Во Шпанија -1, ни малку не е голема предност, а можеше да биде многу повеќе.

За со Севиља, и господ да се симнеше, мислам дека немаше да ги тепаме. Со Хихон фалеше, ама тогаш фалеа уште многу играчи, Лас, Игуаин, Бензема. Во Лига на шампиони Роналдо ептен требаше за со Милан, со своите удари од далечина ќе ја разбиеше одбраната на Милан. Но, што е тука е, не сме во ептен лоша ситуација како некој други силни тимови кој се на -7 во првенство, или пак се во ептен лоша ситуација во ЛШ.

Марка вели уште еден месец :nesvest:
g1105.jpg

Да му ебем тој ѓуптинот шо стартуваше на Роналдо, сега ако паузира уше 1 месец нема да игра на ел класико.
Исто направи и тој Диаби од Арсенал кога му ги скина лигаментите на Снајдер баш кога беше у најдобра форма после ЕП. Од тогаш Снајдер не прикажа некоја подобра партија

Satellite

Фала курцу се средил малку :)

Него нека му е среќен роденденот на Метцелдер!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom