Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ооооди бе...дај бриши го коментаров, смешно е.

и шо? да не не беше пенал?

Не беше, и никој тоа не може да го докаже, и џабе ќе се расправаме, досуди и готово. Имаше и еден ваков пенал за Реал досуден против Виљареал, ама тогаш Реал имаше водство, и да не го досудеше пеналот пак Реал ќе победеше. Ама сега, во ваков натпревар, во кој Реал доминира во играта, судијава суди еден бескомпромисен пенал. Башка и колку фаули не досуди над Кака, тоа е веќе друга работа..

Ја држиме играта, само Пато не заебава, мора да се покрие тој, и Арбелоа и Рамос да не прават толку излети. Милан не покажа ништо, освен една шанса.. Во второ очекувам повторно иста игра како во првото, па ќе видеме како ќе се одвиваат работите..

Судијава е наклонет кон Милан..и тоа ме нервира.
Многу фаули не досуди за вас,па и пеналот не беше пенал.
Престрого донесена одлука.
Пеналот не беше пенал? да беше ракта на Пепе врз тело ајде ама што мајка ја дигна во вис? спречува центаршут... а тоа колку судијата е за нас кажува поништениот гол.

Тактикава на Милан е сите назад, и при контра шутни кон Пато...

Не беше намерно бе..во пад беше Пепе.
За таква ситуација не се суди пенал,барем така мислам.
А,голот од Пато ваљда беше регуларен,ама не се знаеше што досуди судијата..

Пеналот не беше пенал? да беше ракта на Пепе врз тело ајде ама што мајка ја дигна во вис? спречува центаршут... а тоа колку судијата е за нас кажува поништениот гол.
На снимката јас не видов убаво дека му удри во рака, се надевам ќе има некоја слика или подобро видео од ударот.

Милан игра на контри, Лас или Чаби ќе мора да остануваат малце поназад.

Судијате е ќорав за сите пари. Колку фаули само не досуди. Милан се мизерија чиста немаат никаква игра, да не беше пеналот немаше Касилјас да го видиме.

Тактикава на Милан е сите назад, и при контра шутни кон Пато...

Алелуја ја свативте простата ебана тактика.
Брзо и снаодливо говедо е тој.Ме живцира до даска а уште повеќе зублено глупо.

Овие од милан се сите ќорави. Се чудат зошто судијата судел фаул кога Пато даде гол. Епа фино лепо му се качи со колена на грб и немало фаул.

Алелуја ја свативте простата ебана тактика.
Брзо и снаодливо говедо е тој.Ме живцира до даска а уште повеќе зублено глупо.

Не е говедо, патка е, искубана...
Роналдињо коњ, нормално...

Овие од милан се сите ќорави. Се чудат зошто судијата судел фаул кога Пато даде гол. Епа фино лепо му се качи со колена на грб и немало фаул.

изглеа ти си ќорав

Не беше, и никој тоа не може да го докаже, и џабе ќе се расправаме, досуди и готово. Имаше и еден ваков пенал за Реал досуден против Виљареал, ама тогаш Реал имаше водство, и да не го досудеше пеналот пак Реал ќе победеше. Ама сега, во ваков натпревар, во кој Реал доминира во играта, судијава суди еден бескомпромисен пенал. Башка и колку фаули не досуди над Кака, тоа е веќе друга работа..

Ја држиме играта, само Пато не заебава, мора да се покрие тој, и Арбелоа и Рамос да не прават толку излети. Милан не покажа ништо, освен една шанса.. Во второ очекувам повторно иста игра како во првото, па ќе видеме како ќе се одвиваат работите..

Ај пошто се правиш толку реален кажи дали им поништија чист гол на Милан т.е на Пато ???

Имаше игра со рака од Пепе јас колку што видов, ама јас на снимката и видов дека ни еден играч на Милан немаше во шестнаесетник, така и да не била раката на Пепе, бескорисно..

Криво ми е за натпреваров што се уништува со вакви судиски одлуки, општо гледано, и двата тима беа на една иста мера уништени..

Ај пошто се правиш толку реален кажи дали им поништија чист гол на Милан т.е на Пато ???

Оф леле мајко ти за Барса да не си?
Да беше Игуаин мадиња шо вака ќе се бунеше за судијата.И што бе и еве гол да беше нешто ќе смени сеа.Факт е дека сјебува судијата работа па што да праиме.Таква ни е судбината.
Ајде мора да тепаме!

На снимката јас не видов убаво дека му удри во рака, се надевам ќе има некоја слика или подобро видео од ударот.

Милан игра на контри, Лас или Чаби ќе мора да остануваат малце поназад.

омг не ја виде раката?лол се виде добро башка Пепе ја дигна раката не му беше на тело па да не свирне..а за голот што го поништија на Милан ништо не викате..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom