Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ван Дер Варт изостаен од репрезентацијата, за пријателската со Австралија. Има изиграно малку натпревари, во 4 месеци само еден... тоа била и причината за да не биди повикан.

Греота ова што му прават на ВДВ. Барем да игра со екипи како Тенерифе и остали...

Греота ова што му прават на ВДВ. Барем да игра со екипи како Тенерифе и остали...

Tи мислам ми реплицираше кога велев дека нема да игра ако се продолжи ова, велеше дека колку и да неигра ВДВ секогаш ќе биди земен за репрезентација... еве не било така. :nenene:

Tи мислам ми реплицираше кога велев дека нема да игра ако се продолжи ова, велеше дека колку и да неигра ВДВ секогаш ќе биди земен за репрезентација... еве не било така. :nenene:

Јас мислам оти тоа беше за Снајдер, не за ВДВ:)

Ван Дер Варт изостаен од репрезентацијата, за пријателската со Австралија. Има изиграно малку натпревари, во 4 месеци само еден... тоа била и причината за да не биди повикан.

А знаеш дека можеби е изоставен затоа што Холандија веќе одамна се пласирани на Светското првенство, и тренерот сака да си ги одмара играчите ?

И за двајцата беше, и за Снајдер и за ВдВ. Него тогаш рачунав дека ВдВ барем ќе биде земен на утакмица, и дека ќе игра по 10-15 минути. Ама гледаме дека не го ни повикуваат за утакмица, а камо ли да игра...

Иначе..

Повикани за Севиља:

Голмани: Casillas и Dudek;
Одбрана: Marcelo, Albiol, Metzelder, Garay, Pepe, Sergio Ramos и Drenthe;
Средина: Diarra, Kaká, Xabi Alonso, Guti, Granero и Van der Vaart;
Напад: Raúl, Benzema и Higuaín.

Роналдо не е повикан. :(

Штета, на една од најважните утакмици :Ѕ Па уште и Лас го нема, ОМГ!!!

Според мене:
Касиљас; Рамос, Пепе, Албиол, Марсело; Чаби, Мамаду, Гути, Кака; Раул и Бензема.

А знаеш дека можеби е изоставен затоа што Холандија веќе одамна се пласирани на Светското првенство, и тренерот сака да си ги одмара играчите ?

Пласирани се, ама баш сега гледа дека ВДВ не игра во Реал па мислам требаше да му дај шанса да игра со Австралија.. за што го чува? Светското е по една година...

Роналдо и Лас :nesvest:

Ја бркам Реал 1-2 или 2-1 цела сезона.Поучен од минатите години барем 3-4 вакви пресврти очекувам.

Се надевам дека оваа година ке се освои што се може повеке титули.Добар тим но сеуште не е комплетно уигран.

Има време,сеуште е само почеток.
Јас пак со Севилја ја бркам и ја фаќам 7+ барем еднаш во сезоната . Па и годинава така ќе ја играм:smir:

Само далеку поопасни ќе бидевме со Роналдо. Ретко кога играме против ваква екипа, која игра отворено без калкулации. Ќе ги отворевме максимално преку контри, али јбг...затоа Кака е тука :)
Него среќа Гаго што се повреди, се надеам дека Мамаду ќе влезе во први 11 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom