Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Џабе, кој и да се донесе на негово место не може да биде како него, голема грешка направена од Перез. Можеби е за пари се ова направено ама, Снајдер го дадовме без пари што би се рекло, а и Робен според мене требаше барем 30 до 35миљ.
Останува да му веруваме на управата .

fuck.....

У пичку матер, да се надеваме дека овие од управата знаат што прават. Можеби поради ова ке го добиеме Рибери догодина.

679.jpg

Место Робен, и ќе биде многу повеќе од задоволен...

Who the fuck is Mata ?????????????????????????????????

наместо тренерот да одлучува кој ке си иде,перез морало е ете ми отиде омилениот играч Робен :S

У пичку матер да иде све!! Мораше Робен да се продаде?!?! Дефинитивно најглупиот потег у последни незнам колку године...ццц!
А со неговото продавање се прави место за Игуаин, затоа и мислам дека Робен е продаден. У напад ќе играат Раул и Бензема, а тука како замена е и Руд. Се прави место за Игуаин по крило, тој ќе биде прва замена сега за таа позиција. И мислам дека токму поради ова нема ни да се земе друг играч, туку ќе си остане вака тимов. А доколку планираат да земат (според мене како што кажав тешко), најдобро решение е МАТА. Мадридиста, наше дете, одличен играч...супер би дошол. Ама уште еднаш ќе кажем, тешко дека уште еден играч ќе дојде кај нас, со евентуалната продажба на ВДВ се затвора трансфер-пазарот за нас.

У пичку матер да иде све!! Мораше Робен да се продаде?!?! Дефинитивно најглупиот потег у последни незнам колку године...ццц!
А со неговото продавање се прави место за Игуаин, затоа и мислам дека Робен е продаден. У напад ќе играат Раул и Бензема, а тука како замена е и Руд. Се прави место за Игуаин по крило, тој ќе биде прва замена сега за таа позиција. И мислам дека токму поради ова нема ни да се земе друг играч, туку ќе си остане вака тимов. А доколку планираат да земат (според мене како што кажав тешко), најдобро решение е МАТА. Мадридиста, наше дете, одличен играч...супер би дошол. Ама уште еднаш ќе кажем, тешко дека уште еден играч ќе дојде кај нас, со евентуалната продажба на ВДВ се затвора трансфер-пазарот за нас.

пелегрини у интервју за робен и за снајдер еве превод од гугл транслејт
"Тревожни нивните планови за напредокот Снајдер и Робен?
Не, знаев дека од почетокот на клубот морал да ја продаде на неколку играчи. Тие се многу добри играчи но јас немам жалбата. Ги имам сите места и здипли Мислам дека четата е завршен.

Кога Угаин ке игра исто како Робен по крило ке падне снег во Јули.

abe decki gledajte ja svetlata strana od prodazbata na roben(ne velam deka e slab,tuku sprotivno).Ke zememe 20 milioni+ribery drugata sezona(mozda....).Isto taka pelegrini izjavi deka ke igra so formacija 4-5-1 so benzema kako isturen napagac i avtomatski se otvara mesto za Higuain.
Toa bi izgledalo vaka
casillas
ramos albiol pepe marcelo
lass alonso
higuain kaka ronaldo
benzema
I mozda podobro i sto go prodadovme zasto premnogu se povreduvase,a i ke nemase mesto vo prvite 11,pa avtomatski prepirki,narusuvanje atmosfera.A i koga roben se pokazal vo nekoja golema utakmica lani?!Niti so liverpool,niti so barca,valencia...Sepak mu posakuvam mnogu sreka i uspeh.....HALA MADRID

Глупаци. Го дадее робен :uvo: Златен играч продадееме :nesum:

Aхх, зошто си замина бе ќелави :(

ОК, сериозно очекувам да се донесе замена
, а и да се донесе, никогаш нема да ја разберам одлуката да се продаде Робен, беше соврешен играч за таа улога, сега сме пак само на едно крило, Роналдо, ако се повреди он, ќе го глеаме пак Дренте како се мачи да остане на нозе по аут линијата.

Ајде Флоро, Рибери или Силва!

Патем, Силви... овај, Рафа е сеуште тука. ::Д
Братче, џабе очекуваме ние. Нема ништо да се донесе. Останува ваков тимот, ама затоа наредното лето дефинитивно ке го донесат Рибери. Епа сеа неможе само да се купува мора и да се продава(не ја оправдувам одлукава на управата). И според мое мислење, Баерн сезонава мора да направи нешто со вакви крила, а наредното лето ке се соочат со заминување на Рибери али ипак им останува пак совршено крило. Добра зделка и за нив а и за нас. Не е Перез глуп, покрај него се Зидан, Валдано и уште мн други кој се многу попаметни од нас.:smir:

Лошо, многу лошо ова со Робен. Останавме со само едно класично крило. Пелегрини во интервју и самиот изјави дека ги сакал и Робен и Снајдер во тимот, меѓутоа финансиската состојба во тимот била главната причина за нивното заминување...

Real Madrid coach has stressed that he did not say that Sneijder and Robben was transferred.
ntilla actual.He asserted that he wished they had stayed, but understands the economic needs of the club and is satisfied with the current template.​
До крајот на трансфер периодов да се донесе едно крило, било тоа Силва, Мата или Рибери би бил презадоволен. Ако не успеат во тоа, нека го остават Ван Дер Варт. Има брзина, техника па мислам дека може да се снаоѓа добро на позиција крило.
Уште еднаш, збогум Арјен и Весли, фала за се...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom