Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доста мудро и солидно од што се плашиме нема да го гледаме натпреварот, еххх бе не ми се верува се радуваат што еден фан пишал дека ќе сме изгубиле.

Вие и 500 милиони да потрошите пак друг ќе ве стриже.

Ќе видиме на утакмицата кој кого ќе стриже.

Утакмицава уште еден месец е а се испишаа по десет страни за неа :)

ribery sigurno doaga ovaa leto spored as ...na roben ke mu se pridruzi i vdv i +pari za ribery!!!!!!!

The sale of Robben opens the door to Ribéry

Баерн се согласиле за продажба на Рибери, но наредното лето. Меѓутоа Перез најверојатно ќе испрати поголема понуда, + Ван Дер Варт, и можно уште ова лето да дојде Рибери. Ич не ми се свиѓа ова, но тоа е...

Defensacentral не поврзуваат и со Силва.

http://translate.google.com/transla...aldano-pellegrini&sl=es&tl=en&history_state0=

Еден од овие двајца нека дојде.. И добро би го пополниле местото на Робен.

Dobar tim imavme i dobro pocnavme,sto izmesaja sega na krajov.Roben za mene neka ostane i podobro se snaogja od Ribery.Od mnogu zvezdi na isto mesto nemas air.Vo ovoj tim od Real Ribery ne ke ima moznost da iskaze svoite kvaliteti.A ova za Silva ne zvuci loso.

679.jpg

Место Робен, и ќе биде многу повеќе од задоволен...

Журма е денес во Минхен и Перез лично отишол за да понуди повеќе пари за Рибери.:nesum:

Ајде нека му е со среќа на Снајдер и од мене...чекав да биде официјално:toe:
Му благодарам за се што направи за нас....нема да ги заборавиме добрите игри што ги имаше во нашиот омилен тим! Но од денес сме непријатели на зелениот терен!:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom