Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
на официјалната на Реал пишува во 19:30, а на програмите за резултати ја кажува во 1:30.... :uvo:

Па во 1.30 според америчко време, а според европско доаѓа 19:30. А во Македонија мислам оти ке е 20:30

Па во 1.30 според америчко време, а според европско доаѓа 19:30. А во Македонија мислам оти ке е 20:30

Oбратно ќе да е :) не се будали да играат у 1-30 сабајле :)

19:30 канадско време, 1:30 наше.

во 19:30h во Торонто или кај нас во 01:30h

Ејј супер дресов, од кој е? И јас зедов од Кака ама не е некој квалитет како овој...:pipi:

Oд Роналдо. Мора малку да донираме навивачите :D:D:D
Иначе не ми е од мак, на одмор коа бев му го купив поклон на брат ми, merlin на форумов :).
Од Адидас.

Луѓе каде всушност можеме да купиме дресови на Реал тука во МКД знае ли некој?

Имав некои проблеми со интернетот па затоа не бев овие 2 дена на форум. :)

Очекувам победа против Торонто и 100% е гледам на нет.

Satellite

Satellite

Satellite

Satellite

Satellite

У пм ! Цел ден не пратев шо се дешава на нет, и денес си собрав другари дома да глеаме од 7 30 -.- и сеа НАЛЕТ! кој ке чека до 1 30 , цц ц ц.

Луѓе каде всушност можеме да купиме дресови на Реал тука во МКД знае ли некој?

Имаш во Фан Шоп ама не очекувај многу од материјалот имас едни од 500 денари и 1400 (они го нарекуваат како полуоргинал) и мислам 1800 (они го нарекуваат како ОРИГИНАЛ) Хаха 1800 оргинал сигурно им ги земале на Роналдо и на Кака па сеа ги продаваат за 1800....:):):)

19 и 30 по Американско време а 1 и 30 по наше 100 посто...
Брат ми е во Америка така е.

Имаш во Фан Шоп ама не очекувај многу од материјалот имас едни од 500 денари и 1400 (они го нарекуваат како полуоргинал) и мислам 1800 (они го нарекуваат како ОРИГИНАЛ) Хаха 1800 оргинал сигурно им ги земале на Роналдо и на Кака па сеа ги продаваат за 1800....:):):)

19 и 30 по Американско време а 1 и 30 по наше 100 посто...
Брат ми е во Америка така е.
Официјален дрес купен од Адидас продавница , не е помалку од 50 евра.

Порачај си од realmadrid.com, но не очекувај да ти излезе помалку од 3.000 денари.

Имате од официјалниот фан-шоп на Реал, 92 евра, комплет со се шорцеви, ти го праќаат до дома. Ако толку сакате оригинал, и ако имате малку повеќе буџет, ете ви добра можност... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom