Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пелегрини денес започнува во Реал

Пелегрини и соопштил на управата дека следната сезона нема да смета на Негредо и Гарај. Мислам дека треба да му се даде шанса барем на овај вториов.:nesum:

Пелегрини и соопштил на управата дека следната сезона нема да смета на Негредо и Гарај. Мислам дека треба да му се даде шанса барем на овај вториов.:nesum:

Па колку што го имав гледано минатата сезона во тимот на Расинг не ми остави некој голем впечаток. Сепак, мислам дека вреди да се остави во тимот, па макар и како резерва.

Па колку што го имав гледано минатата сезона во тимот на Расинг не ми остави некој голем впечаток. Сепак, мислам дека вреди да се остави во тимот, па макар и како резерва.

Па треба да му се даде шанса резерва барем нека биде долга е сезоната ке се најдит некогаш...Пред 2 сезони и Барса беа заинтересирани за него од пред нос му го зедовме сега така да го дадеме.

Пелегрини денес започнува во Реал

Ја мислам на првиот да му се даде шанса а и вториот би бил добра замена

За Негредо се знае веќе дека нема место за да игра, има голем избор за во нападот Пелегрини, а за Гарај може да послужи во отсуство на Пепе или Албиол, нешто слично како Мехија шо беше.

Да се исправам добра и единствена замена на таа позиција

Да се исправам добра и единствена замена на таа позиција

За единствена не е единствена замена тука е и Мецелдер доколку не замине :toe:

Ајде уште 4 саата...и може да уживаме...:vozbud:

Ако може да ми каже некој во колку часот е презентацијана на роналдо.

Ако може да ми каже некој во колку часот е презентацијана на роналдо.

Во 21:00:)

Edit:Многу ке биде јако, подобро и од презентацијата на Кака, ке биде еден од најголемиот фудбалски спектакл.:vozbud:

Незнам колку си свесен дека се бламираш со потписот:icon_lol:

Доколку фудбалското навивање го сфаќаш како навивање против, имаш многу за учење околу навивањето, верувај. :)))

Незнам колку си свесен дека се бламираш со потписот:icon_lol:

Доколку фудбалското навивање го сфаќаш како навивање против, имаш многу за учење околу навивањето, верувај. :)))
Не се секирај ти за мене и за моето позњавање од областа на навивањето , јас барем знам за кого навивам и не се бламирам со потписот туку ми се виде интересен постот па го ставив во потпис.:salut:
пс.Ти не мислиш дека исто така се бламираш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom