Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За Касиљас, Гути и Игуаин не сум сигурен, ама за овие да...

Раул- дете на Атлетико Мадрид
Рамос- дојде од Севиља
Робињо- од Бразил

Арно пиша таму некој, Милан купи еден играч за малку пари, па го продаде за 10 пати поскапо, Манчестер исто, го купија Руни, Роналдо, Видич, Керик... а сега се продаваат 5 пати поскапо... a Реал купат готов играч, за кој фрлат многу пари, а го продадат многу поефтино- и што профит има тогаш Реал-ништо само иде во минус...

Уживај вас целиот тим ви е англиски од вашата школа...у реду е :pos2:

Јас мислам оти Флорентино пак ке ја воспостави старата шема, ке купува ѕвезди и ке прави големи пари од нив со дресови и сл, но ме плаши тоа дека барем ке играме фудбал и ке освојуваме трофеи

Рамос- дојде од Севиља
Робињо- од Бразил

Арно пиша таму некој, Милан купи еден играч за малку пари, па го продаде за 10 пати поскапо, Манчестер исто, го купија Руни, Роналдо, Видич, Керик... а сега се продаваат 5 пати поскапо... a Реал купат готов играч, за кој фрлат многу пари, а го продадат многу поефтино- и што профит има тогаш Реал-ништо само иде во минус...

Колку да се напише нешто не е битно што :tapp: Тој муабет почна за Кака па кажи ми ти дали е од школата на Милан :tapp::pos2:

Кака го избра бројот 18 во Реал

Рикардо Кака го избра бројот 18 во Реал, со што паднаа во вода претпоставките дека ќе го носи бројот 5, како своевиден наследник на Зидан и симболично започнување нова ера во Реал.
„Бројот 18 ми носи среќа. Имено, кога прв пат играв на Бернабеу и постигнав гол го носев тој број. Исти така, ми се чини дека датумот на тој меч беше 18“ - открил Бразилецот, кој утринава изјави дека консултирал доста играчи околу преселба во Реал, и дека најважната поддршка му ја дал Дејвид Бекам.

Рамос- дојде од Севиља
Робињо- од Бразил

Дечко, ај не будали.:)
Манчестер колку пари потрошија пред две години?:)
И у ствари шо кур те боли тебе за Реал.
У ствари да...кога и да игра мане со реал....лекции си добива.:vozbud:

Рикардо Кака го избра бројот 18 во Реал, со што паднаа во вода претпоставките дека ќе го носи бројот 5, како своевиден наследник на Зидан и симболично започнување нова ера во Реал.
„Бројот 18 ми носи среќа. Имено, кога прв пат играв на Бернабеу и постигнав гол го носев тој број. Исти така, ми се чини дека датумот на тој меч беше 18“ - открил Бразилецот, кој утринава изјави дека консултирал доста играчи околу преселба во Реал, и дека најважната поддршка му ја дал Дејвид Бекам.

Дај линк за ова:helou:

Дај линк за ова:helou:
Повели:)

Дечко, ај не будали.:)
Манчестер колку пари потрошија пред две години?:)
И у ствари шо кур те боли тебе за Реал.
У ствари да...кога и да игра мане со реал....лекции си добива.:vozbud:
Да добиваше лекции кога Реал стварно беа најдобри и имаа најдобар состав. Мака ми е што не ни се паднавте претходниве 2-3 години убаво да ве нашлапаме:)
Вака сега гледам пак правите добар тим и ќе сте колку-толку поконкурентни:helou:

Немам линк за информацијава,
но знам дека некаде прочитав дека Кака рече дека ќе размисли дали ќе го земе бројот 5 ,
затоа што тој дрес му носле голема одговорност.

Не велам дека Кака не е величина како Зизу (дај Боже по уште поголеми успеси и трофеи да го памтиме:)),
мислам дека од почит кон Зизу одбрал друг број :)

Повели:)

Да добиваше лекции кога Реал стварно беа најдобри и имаа најдобар состав. Мака ми е што не ни се паднавте претходниве 2-3 години убаво да ве нашлапаме:)
Вака сега гледам пак правите добар тим и ќе сте колку-толку поконкурентни:helou:

C'est la vie my friend.:)

Рамос- дојде од Севиља
Робињо- од Бразил

Овие што ги наброја од кај ги земавте бе лепотан ?
Башка трансферите на Керик и Руни ептен ефтини беа.

Незнам што ви е со ова готови трансфери, младинската школа е втора по ред во светот, само таа на Барса е повредна. Скоро сите играчи во Шпанија а и пошироко имаат играно во младинските состави на Реал, па потоа си го наоѓаат патот.

Бар не крадеме играчи на 15 години, како што тоа го прават англиски клубови. Пола играчи што ги имате ви се крадени од други клубови, а за Арсенал да не збориме воопшто.

Али мора да најдете во нешто утеха, па ај тоа дека Реал не правел играчи.

А изворов на овие за бројот на Кака кој им е? Или сони некој ?

аха...дошле од други клубови на 16-18 години...и едно прашање до тебе...Колку го купивме Бекам...а колку пари извадивме од него ??

Бекам е дојден од Бримсдаун Роверс во Манчестер Јунајтед на 14-15 годишна возраст... а беше продаден на Реал за 35 милиони евра... нешто нејасно? Значи Манчестер има профит, така... А Реал го купија 35 милиони и за колку го продадоа во ЛА Галакси... ти остави тоа од рекламите, гледај трансферот колку е вреден... а Манчестер има доволно спонзори почнувајќи од АИГ, Најк, Ауди и мн други така да профит има еден куп... позз

Овие што ги наброја од кај ги земавте бе лепотан ?
Башка трансферите на Керик и Руни ептен ефтини беа.

Незнам што ви е со ова готови трансфери, младинската школа е втора по ред во светот, само таа на Барса е повредна. Скоро сите играчи во Шпанија а и пошироко имаат играно во младинските состави на Реал, па потоа си го наоѓаат патот.

Бар не крадеме играчи на 15 години, како што тоа го прават англиски клубови. Пола играчи што ги имате ви се крадени од други клубови, а за Арсенал да не збориме воопшто.

Али мора да најдете во нешто утеха, па ај тоа дека Реал не правел играчи.

А изворов на овие за бројот на Кака кој им е? Или сони некој ?
Појака школа мај ес. Не биди смешен и патетичен каков што стварно знаеш да бидеш. Кај се Ајакс?
Најјака школа а последен играч шо испаднал од кај нив е Раул и тоа дете на А Мадрид бил. Опаши. Туку да, го забораив феноменалниот Иван Елгера. :)

Бекам е дојден од Бримсдаун Роверс во Манчестер Јунајтед на 14-15 годишна возраст... а беше продаден на Реал за 35 милиони евра... нешто нејасно? Значи Манчестер има профит, така... А Реал го купија 35 милиони и за колку го продадоа во ЛА Галакси... ти остави тоа од рекламите, гледај трансферот колку е вреден... а Манчестер има доволно спонзори почнувајќи од АИГ, Најк, Ауди и мн други така да профит има еден куп... позз

хахаха како бе така...па тие пари од спонзори и од дресови..??? ќе играме монопол со нив ?? а??
и Манчестер нема веќе доволно спонзори бидејќи АИГ пропадна...уште оваа година ќе бидат со ман..а дали и уште оваа не се знае...
и срамота е јас да знам повеќе за твојот тим..срамота

хахаха како бе така...па тие пари од спонзори и од дресови..??? ќе играме монопол со нив ?? а??
и Манчестер нема веќе доволно спонзори бидејќи АИГ пропадна...уште оваа година ќе бидат со ман..а дали и уште оваа не се знае...
и срамота е јас да знам повеќе за твојот тим..срамота
Знаеме дека ќе е уште оваа година зошто за наредната потишаа договор со AOL кој всушност е и најголем договор што некоја екипа го потпишала во историјата на фудбалската игра:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom