Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хахахаха, а чекај ти очекуваш раул да земе да ги дрибла сите и голови да дава , ако средниот ред е тапа ? На Раул задача е да му дадат топка и он гол да даде, ништо поише, ја од него не очекуем сеа да земе да ги дрибла! Кажав порано и пак ке кажам, толку му е на Раул, му помина него времето и сеа очекуеме да им отстапи место на помладите, а тоа дека Раул е виновен за неуспесите, значи сакаш да кажеш дека он ги испоутнал сите шанси што му биле сервирани, па крив е ? или што ?

ц ц ц дечко ти под хитно да се префрлиш на некоја друга област оти од фудбал немаш благе везе... не е провокација ама прво го прочитај 2-3 пати твоето мислење...

ц ц ц дечко ти под хитно да се префрлиш на некоја друга област оти од фудбал немаш благе везе... не е провокација ама прво го прочитај 2-3 пати твоето мислење...
Не му замерувај, 15 години е:toe:

ај честито нека ни е новава тема, а и новитетиве во клубов

туку гледам овие од манутд ептен забегале на темава :pos:

Хахаха ни отидоа 10 страни на глупости :)

Btw кој го земаме Виља или Силва ....на кого агенти се во Мадрид?:helou:

За Силва се преговара но Валенсија нема да има решение барем уште три дена кога се планира да имат состанок за иднината на клубот:toe:

Мадрид друже. Јас сметам дека Раул е кривецот за стагнацијата ваша во ЛШ. Ти тоа го знаеш само нејќеш да го признаеш. Од такви играчи како Раул, во Реал не успеаа шпицови како Ето, Овен и безброј талентчиња што знаеме дека ке имаа успех доколку вашата драгоцена легенда не сметаше дека му е загрозено местото и платата од 100 000 евра и више. Али не Раул е поголем од Реал. Тоа ако ви чини вас, тогаш нешто не е во ред.
Башка да не спомнувам што ви смрди политиката, управата и се пропратно.
Мене единствено нешто што ме копка е што сте убедени како некои ретарди(не дај боже) дека Роналдо ке го носи белиот дрес. Ништо повеќе.

Точно дека Раул одамна не е еден од врвните европски напаѓачи, ама да го обвиниш стриктно него за неуспехот во ЛШ е во најмала рака нефер. Прво средината на Реал после заминувањето на Зизу е сирење, нема прав лидер на теренот кој ќе повлече акција во прав момент, креативност на средина не сме виделе од последната добра утакмица на Гути (Бог знае кога беше тоа:)). Раул нема доволно индивидуални способност да си направи сам шанса веќе поодамна, а и доста е бавен па е лесна мета на речиси секој модерен одбранбен играч. Ама и да играше како пред 5 години ќе беше бадијала без најважното, добар среден ред.

Овен што го спомна, и онака не верувам дека ќе блеснеше во Шпанија, башка во тоа време го имавме Роналдо а Раул беше минимум два пати подобар отколку што е сега, ама пак ќе речам, не му беше судено на Овен во Шпанија, и сега не му цветаат ружи додуша. За Ето не сакам да коментирам оти го мразам од дното на душата :)

Е сега на пример доколку следната сезона еден Игуаин се остава на клупа за да се акомодира Раул (знаејќи дека 90% ќе се донесе напаѓач летово) би било дебилно, недопирливоста на Раул и мене не ми се допаѓа, сеуште не е поголем од Реал, ни еден играч никогаш нема да биде поголем од Реал Мадрид, се надевам нема да се смени тоа.

Во последната изјава на Пелегрини окулу тактиката и формацијата која ќе ја игра кажа дека ќи ги бира играчите според моменталната форма без разлика дали е Раул или Касиљас....мене ова ми се допаѓа но ќе видиме колку ќе биде остварливо:nesum:

Zidane: "Kaká ha firmado ya por el Madrid"

Ни се напуни фан клубов со искомплексирани пациенти...тоа ми се свиѓа.

И што се карате незнам, ви кажаа експертиве селски клуб сме биле, и што сеа тупите глава кога е така?

btw, овие двајца од Харчестер ако имаат 15 год го сечем, барем по постовиве може да се заклучи тоа. А ако имаат стварно колку што пишува, што да кажем друго освен да дојдете има шарена зграда овде у Тетово, ќе ви помогнат напатени душичиња.

Точно дека Раул одамна не е еден од врвните европски напаѓачи, ама да го обвиниш стриктно него за неуспехот во ЛШ е во најмала рака нефер. Прво средината на Реал после заминувањето на Зизу е сирење, нема прав лидер на теренот кој ќе повлече акција во прав момент, креативност на средина не сме виделе од последната добра утакмица на Гути (Бог знае кога беше тоа:)). Раул нема доволно индивидуални способност да си направи сам шанса веќе поодамна, а и доста е бавен па е лесна мета на речиси секој модерен одбранбен играч. Ама и да играше како пред 5 години ќе беше бадијала без најважното, добар среден ред.

Овен што го спомна, и онака не верувам дека ќе блеснеше во Шпанија, башка во тоа време го имавме Роналдо а Раул беше минимум два пати подобар отколку што е сега, ама пак ќе речам, не му беше судено на Овен во Шпанија, и сега не му цветаат ружи додуша. За Ето не сакам да коментирам оти го мразам од дното на душата :)

Е сега на пример доколку следната сезона еден Игуаин се остава на клупа за да се акомодира Раул (знаејќи дека 90% ќе се донесе напаѓач летово) би било дебилно, недопирливоста на Раул и мене не ми се допаѓа, сеуште не е поголем од Реал, ни еден играч никогаш нема да биде поголем од Реал Мадрид, се надевам нема да се смени тоа.
brat alal da ti e ova... potpolno si vo pravo za ova :helou:
mora da se dokaze deka raul ne e veke onoj raul, sto ke go pamtime... i spored mene hitno mora na klupa veke moze kako zamena da vleguva ili na mesto na nekoj povreden... dosta mu e veke

fbztk2.png
-
166ya0p.jpg

круната :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom