Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
хахахаха, а чекај ти очекуваш раул да земе да ги дрибла сите и голови да дава , ако средниот ред е тапа ? На Раул задача е да му дадат топка и он гол да даде, ништо поише, ја од него не очекуем сеа да земе да ги дрибла! Кажав порано и пак ке кажам, толку му е на Раул, му помина него времето и сеа очекуеме да им отстапи место на помладите, а тоа дека Раул е виновен за неуспесите, значи сакаш да кажеш дека он ги испоутнал сите шанси што му биле сервирани, па крив е ? или што ?

ц ц ц дечко ти под хитно да се префрлиш на некоја друга област оти од фудбал немаш благе везе... не е провокација ама прво го прочитај 2-3 пати твоето мислење...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ц ц ц дечко ти под хитно да се префрлиш на некоја друга област оти од фудбал немаш благе везе... не е провокација ама прво го прочитај 2-3 пати твоето мислење...
Не му замерувај, 15 години е:toe:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Хахаха ни отидоа 10 страни на глупости :)

Btw кој го земаме Виља или Силва ....на кого агенти се во Мадрид?:helou:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ај честито нека ни е новава тема, а и новитетиве во клубов

туку гледам овие од манутд ептен забегале на темава :pos:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Хахаха ни отидоа 10 страни на глупости :)

Btw кој го земаме Виља или Силва ....на кого агенти се во Мадрид?:helou:
За Силва се преговара но Валенсија нема да има решение барем уште три дена кога се планира да имат состанок за иднината на клубот:toe:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Мадрид друже. Јас сметам дека Раул е кривецот за стагнацијата ваша во ЛШ. Ти тоа го знаеш само нејќеш да го признаеш. Од такви играчи како Раул, во Реал не успеаа шпицови како Ето, Овен и безброј талентчиња што знаеме дека ке имаа успех доколку вашата драгоцена легенда не сметаше дека му е загрозено местото и платата од 100 000 евра и више. Али не Раул е поголем од Реал. Тоа ако ви чини вас, тогаш нешто не е во ред.
Башка да не спомнувам што ви смрди политиката, управата и се пропратно.
Мене единствено нешто што ме копка е што сте убедени како некои ретарди(не дај боже) дека Роналдо ке го носи белиот дрес. Ништо повеќе.
Точно дека Раул одамна не е еден од врвните европски напаѓачи, ама да го обвиниш стриктно него за неуспехот во ЛШ е во најмала рака нефер. Прво средината на Реал после заминувањето на Зизу е сирење, нема прав лидер на теренот кој ќе повлече акција во прав момент, креативност на средина не сме виделе од последната добра утакмица на Гути (Бог знае кога беше тоа:)). Раул нема доволно индивидуални способност да си направи сам шанса веќе поодамна, а и доста е бавен па е лесна мета на речиси секој модерен одбранбен играч. Ама и да играше како пред 5 години ќе беше бадијала без најважното, добар среден ред.

Овен што го спомна, и онака не верувам дека ќе блеснеше во Шпанија, башка во тоа време го имавме Роналдо а Раул беше минимум два пати подобар отколку што е сега, ама пак ќе речам, не му беше судено на Овен во Шпанија, и сега не му цветаат ружи додуша. За Ето не сакам да коментирам оти го мразам од дното на душата :)

Е сега на пример доколку следната сезона еден Игуаин се остава на клупа за да се акомодира Раул (знаејќи дека 90% ќе се донесе напаѓач летово) би било дебилно, недопирливоста на Раул и мене не ми се допаѓа, сеуште не е поголем од Реал, ни еден играч никогаш нема да биде поголем од Реал Мадрид, се надевам нема да се смени тоа.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Во последната изјава на Пелегрини окулу тактиката и формацијата која ќе ја игра кажа дека ќи ги бира играчите според моменталната форма без разлика дали е Раул или Касиљас....мене ова ми се допаѓа но ќе видиме колку ќе биде остварливо:nesum:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Zidane: "Kaká ha firmado ya por el Madrid"

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ни се напуни фан клубов со искомплексирани пациенти...тоа ми се свиѓа.

И што се карате незнам, ви кажаа експертиве селски клуб сме биле, и што сеа тупите глава кога е така?

btw, овие двајца од Харчестер ако имаат 15 год го сечем, барем по постовиве може да се заклучи тоа. А ако имаат стварно колку што пишува, што да кажем друго освен да дојдете има шарена зграда овде у Тетово, ќе ви помогнат напатени душичиња.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Точно дека Раул одамна не е еден од врвните европски напаѓачи, ама да го обвиниш стриктно него за неуспехот во ЛШ е во најмала рака нефер. Прво средината на Реал после заминувањето на Зизу е сирење, нема прав лидер на теренот кој ќе повлече акција во прав момент, креативност на средина не сме виделе од последната добра утакмица на Гути (Бог знае кога беше тоа:)). Раул нема доволно индивидуални способност да си направи сам шанса веќе поодамна, а и доста е бавен па е лесна мета на речиси секој модерен одбранбен играч. Ама и да играше како пред 5 години ќе беше бадијала без најважното, добар среден ред.

Овен што го спомна, и онака не верувам дека ќе блеснеше во Шпанија, башка во тоа време го имавме Роналдо а Раул беше минимум два пати подобар отколку што е сега, ама пак ќе речам, не му беше судено на Овен во Шпанија, и сега не му цветаат ружи додуша. За Ето не сакам да коментирам оти го мразам од дното на душата :)

Е сега на пример доколку следната сезона еден Игуаин се остава на клупа за да се акомодира Раул (знаејќи дека 90% ќе се донесе напаѓач летово) би било дебилно, недопирливоста на Раул и мене не ми се допаѓа, сеуште не е поголем од Реал, ни еден играч никогаш нема да биде поголем од Реал Мадрид, се надевам нема да се смени тоа.
brat alal da ti e ova... potpolno si vo pravo za ova :helou:
mora da se dokaze deka raul ne e veke onoj raul, sto ke go pamtime... i spored mene hitno mora na klupa veke moze kako zamena da vleguva ili na mesto na nekoj povreden... dosta mu e veke

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
-

круната :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.