Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Раул не упропастил? Немој жити се... и од каде овие 8 години? 5 разочарувачки години во ЛШ - да, ама Раул сигурно не е кривец за тој неуспех, всушност, човекот кој сега ќе не спасува Сењор Перез беше главниот иницијатор на оваа еден вид криза, со неговото заминување а притоа немајќи соодветен кандидат да го наследи.

Ама ајде, времињата се менуваат, верувам работите наскоро ќе се вратат на свои места, планот за да се случи тоа за жал содржи играч од твојот клуб, тебе тоа те копка, па се обидуваш се некаква деградација на Реал ваљда да си олесниш на душата и да убедиш игнoрантни 14 годишни створења дека Реал се лоши чичковци и крадци и се и дека врска немаат од фудбал. Oh well, keep trying :wink:
Иронијата, пред некој ден Дено им се смееше на тие што пишуваа од Милан, сега обратно.

Ама ве разбирам, преку таквото ви дојде да сте ни фидер клуб. Се надевам ќе има соработка да го смените името, и да се викате Реал Мадрид Д.

mwa
Мадрид друже. Јас сметам дека Раул е кривецот за стагнацијата ваша во ЛШ. Ти тоа го знаеш само нејќеш да го признаеш. Од такви играчи како Раул, во Реал не успеаа шпицови како Ето, Овен и безброј талентчиња што знаеме дека ке имаа успех доколку вашата драгоцена легенда не сметаше дека му е загрозено местото и платата од 100 000 евра и више. Али не Раул е поголем од Реал. Тоа ако ви чини вас, тогаш нешто не е во ред.
Башка да не спомнувам што ви смрди политиката, управата и се пропратно.
Мене единствено нешто што ме копка е што сте убедени како некои ретарди(не дај боже) дека Роналдо ке го носи белиот дрес. Ништо повеќе.
А Иванче молим те друже спаси ме од Футбал Менаџер изразите и размисли малце кој вас ви заврши работа со Бекам( милиони од спонзори, продажба на дресови и тн..) и Руд( прв стрелец прва сезона во Шпанско и еден од виновниците за титулата) и кој е уствари фидер клуб.
Иначе таа иронија што ја спомнуваш е сосема погрешен израз, ја само мавав сеир на Милан навивачите што се напалија толку дека Кака ке дое у Реал пошто у тој момент ми изгледаше нереално, али испадна сосема обратно.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Мадрид друже. Јас сметам дека Раул е кривецот за стагнацијата ваша во ЛШ. Ти тоа го знаеш само нејќеш да го признаеш. Од такви играчи како Раул, во Реал не успеаа шпицови како Ето, Овен и безброј талентчиња што знаеме дека ке имаа успех доколку вашата драгоцена легенда не сметаше дека му е загрозено местото и платата од 100 000 евра и више. Али не Раул е поголем од Реал. Тоа ако ви чини вас, тогаш нешто не е во ред.
Башка да не спомнувам што ви смрди политиката, управата и се пропратно.
Мене единствено нешто што ме копка е што сте убедени како некои ретарди(не дај боже) дека Роналдо ке го носи белиот дрес. Ништо повеќе.
А Иванче молим те друже спаси ме од Футбал Менаџер изразите и размисли малце кој вас ви заврши работа со Бекам( милиони од спонзори, продажба на дресови и тн..) и Руд( прв стрелец прва сезона во Шпанско и еден од виновниците за титулата) и кој е уствари фидер клуб.
Иначе таа иронија што ја спомнуваш е сосема погрешен израз, ја само мавав сеир на Милан навивачите што се напалија толку дека Кака ке дое у Реал пошто у тој момент ми изгледаше нереално, али испадна сосема обратно.
хахахаха, а чекај ти очекуваш раул да земе да ги дрибла сите и голови да дава , ако средниот ред е тапа ? На Раул задача е да му дадат топка и он гол да даде, ништо поише, ја од него не очекуем сеа да земе да ги дрибла! Кажав порано и пак ке кажам, толку му е на Раул, му помина него времето и сеа очекуеме да им отстапи место на помладите, а тоа дека Раул е виновен за неуспесите, значи сакаш да кажеш дека он ги испоутнал сите шанси што му биле сервирани, па крив е ? или што ?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Па само потврдуваш тоа што го кажав. Квеироз, Бекам, Руд и Хајнце ни завршија одлична работа. Работата на фидер клубот е да му дава на пернент клубот, играчи :)

Би сакал у пакет со Роналдо и Руни да го земеме, немаме асален лев бек.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Па само потврдуваш тоа што го кажав. Квеироз, Бекам, Руд и Хајнце ни завршија одлична работа. Работата на фидер клубот е да му дава на пернент клубот, играчи :)

Хахахахаха ѕверу ме насмеа:pos2::pos2::pos2:

G

Gray Foxx

Гостин

Да али работата на фидер клубот е да дава по наредба на парент клубот, сосема спротивно на нашата релација со вас.
Ферги немаше стрплење со Бекам ви го шитна вас, Руд нејкеше да седи 3 утакмици на клупа ви го даовме вас, Хајнце нарушуеше атмосфера поради очигледно подобриот бек ала Евра и ви го даовме вас. Капиш?
Сеа за Квеирос требаше услуга да биде, али ете тоа е. Али ај си наби чоекот искуство во шега клубот Реал.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Да али работата на фидер клубот е да дава по наредба на парент клубот, сосема спротивно на нашата релација со вас.
Ферги немаше стрплење со Бекам ви го шитна вас, Руд нејкеше да седи 3 утакмици на клупа ви го даовме вас, Хајнце нарушуеше атмосфера поради очигледно подобриот бек ала Евра и ви го даовме вас. Капиш?
Сеа за Квеирос требаше услуга да биде, али ете тоа е. Али ај си наби чоекот искуство во шега клубот Реал.
Намерно си ги толкуваш моите зборови буквално како што ти одговара или ?

Помалите клубови им даваат на поголемите, факт.

И Хајнце си отиде поради тоа што Руни е подобар лев бек од него, не ради Евра.

G

Gray Foxx

Гостин

Добро бе. Фидер клуб сме ви. Готово. :)
Да не сакате и асален трењер да ви позајмиме или рецепт како да поминеш осминафинале? :)
Секој асистент на Фергусон е одличен трењер за Реал. Да не го сакате Мајк Филан? :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Со тој Руни , Јунајтед е 3 пати по ред шампион на Англија , 2 пати по ред игра во финалето на ЛШ , а Реал со Хајнце?:pipi:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Добро бе. Фидер клуб сме ви. Готово. :)
Да не сакате и асален трењер да ви позајмиме или рецепт како да поминеш осминафинале? :)
Секој асистент на Фергусон е одличен трењер за Реал. Да не го сакате Мајк Филан? :)
Ценам што сакате повеќе да помогнете, ама доволно е Роналдо.

http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/06/04/1305053/real-madrid-stunned-by-kakas-demands-report

аааа ке паса ? Одеднаш многу скуп Кака, нели Флорентино има непресушен извор ??
Прочитај убаво, агентот бара 10 милиони онака, башка и брат му да го земеле? втф. Башка тој што ја објавил информацијава крадел од печурките.
Со тој Руни , Јунајтед е 3 пати по ред шампион на Англија , 2 пати по ред игра во финалето на ЛШ , а Реал со Хајнце?:pipi:
Па затоа го сакам за лев бек.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/06/04/1305053/real-madrid-stunned-by-kakas-demands-report

аааа ке паса ? Одеднаш многу скуп Кака, нели Флорентино има непресушен извор ??
И ти нив им веруеш а ? сакаш да кажеш дека тоа е точно ? Ајде да стаиме опклада, ако дојде кака ти да го делитнеш профилов, ако не дојде, Јас да го делитнам, може ? Ајде да видам колку се сомневаш у непресушениот извор на Перез, Може ?????

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Aко почнам сега да копам каде се не сте продале играчи, ќе испаднете помал клуб и од Осасуна каде игра Мунитис или Рома каде игра Савио зошто од помал клуб(Раул) отидоа во поголеми клубови:tapp:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Aко почнам сега да копам каде се не сте продале играчи, ќе испаднете помал клуб и од Осасуна каде игра Мунитис или Рома каде игра Савио зошто од помал клуб(Раул) отидоа во поголеми клубови:tapp:
Мора и перент клубот да го продава ѓубрето негде.

И ти си сфаќаш како што ти одговара, фино.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom