G
Gray Foxx
Гостин
Раул не упропастил? Немој жити се... и од каде овие 8 години? 5 разочарувачки години во ЛШ - да, ама Раул сигурно не е кривец за тој неуспех, всушност, човекот кој сега ќе не спасува Сењор Перез беше главниот иницијатор на оваа еден вид криза, со неговото заминување а притоа немајќи соодветен кандидат да го наследи.
Ама ајде, времињата се менуваат, верувам работите наскоро ќе се вратат на свои места, планот за да се случи тоа за жал содржи играч од твојот клуб, тебе тоа те копка, па се обидуваш се некаква деградација на Реал ваљда да си олесниш на душата и да убедиш игнoрантни 14 годишни створења дека Реал се лоши чичковци и крадци и се и дека врска немаат од фудбал. Oh well, keep trying :wink:
Мадрид друже. Јас сметам дека Раул е кривецот за стагнацијата ваша во ЛШ. Ти тоа го знаеш само нејќеш да го признаеш. Од такви играчи како Раул, во Реал не успеаа шпицови како Ето, Овен и безброј талентчиња што знаеме дека ке имаа успех доколку вашата драгоцена легенда не сметаше дека му е загрозено местото и платата од 100 000 евра и више. Али не Раул е поголем од Реал. Тоа ако ви чини вас, тогаш нешто не е во ред.Иронијата, пред некој ден Дено им се смееше на тие што пишуваа од Милан, сега обратно.
Ама ве разбирам, преку таквото ви дојде да сте ни фидер клуб. Се надевам ќе има соработка да го смените името, и да се викате Реал Мадрид Д.
mwa
Башка да не спомнувам што ви смрди политиката, управата и се пропратно.
Мене единствено нешто што ме копка е што сте убедени како некои ретарди(не дај боже) дека Роналдо ке го носи белиот дрес. Ништо повеќе.
А Иванче молим те друже спаси ме од Футбал Менаџер изразите и размисли малце кој вас ви заврши работа со Бекам( милиони од спонзори, продажба на дресови и тн..) и Руд( прв стрелец прва сезона во Шпанско и еден од виновниците за титулата) и кој е уствари фидер клуб.
Иначе таа иронија што ја спомнуваш е сосема погрешен израз, ја само мавав сеир на Милан навивачите што се напалија толку дека Кака ке дое у Реал пошто у тој момент ми изгледаше нереално, али испадна сосема обратно.