Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eве нешто од мене, кој го нема да си го симни секако!

http://www.megaupload.com/?d=ZQ8CMXHU
http://www.megaupload.com/?d=TF2OHGKK

Двата дела, некаде 700 мб, документарецот Real Madrid Forever! Вреди да се има.

Брат го симнав и само да те прашам има ли преводи на некој од овие јазици тука. Мак, Српски, Хрватски?

Пре би Мата.

Со Валенсија мислам дека немаме таква клаузула каква што имаме со Севиља за Негредо.

p.s

g0226.jpg

:tv:

И си Ливерпул немавме за Арбело, иначе Негредо се уште е просек.Мата е ѕвер, ама не потпиша проф договор со Реал. (неќеше) Ама може да му се понуди мислам јас.

Иначе Навас е уште поодамна на листата на желби, кога го следев пред две три години знаеше да блесне ама не на секоја утакмица, сеа не знам до каде е со развојот.

+3 миљони од маркетинг на роналдо. Кул :)3 за него

Сеа цената на Мата многу му рипна, нема да биде и баш така ефтин. Со истите тие пари, + некое евро повеќе може да го донесеме Силва, што мене многу повеќе ќеиф ми праи него ли Мата. :drk:

Гути и Гаго денес се вратиле на редовни тренинзи, Бензема сеуште тренира во сала.

Цел состав ќе биде топ за следниве утакмици.

Иначе точно тоа за Силва, башка не ни треба напаѓач.
Планот е ако не успее со Силва, Рибери е сигурен во ЈУНИ. Планираат брзо да ја завршат работата да не се влечат цело лето.

Многу ќе зависи и сега Баерн како ќе одигра со Фиорентина. Ако не поминат понатаму, 90% е сигурно дека Рибери ќе си оди, а ако си оди најверојатно е кај нас да дојде. Исто имаше и една вест дека околу Рибери се ќе се знае до кај 10-15 март. Јас многу повеќе сакам да дојде Силва него ли Рибери.. Млад е, шпанец е, а и не е толку наклонет на повреди како Рибери.

Само зашто е Шпанец е прва алтернатива кај Перез и Валдано. Ама претседателот на Елче е болен умствено, така да ќе видат уште овој месец март април како ќе се понаша, ако нема шанси кешираат Рибери и пред СП презентација.

:nenene: Рибери бееее:S...али фуче, шала на страна:)

Џабе праете планови, Рибери е капарисан за летово :) Памтите ми го постов...
каков рибери бе... го гледав со фиорентина Де Силвестри го изеде...
100 пати подобро Силва :wink:
али кога спомнавме тука Робен е 3 класи подобар и од двајцата :helou:

И двајцата се добри играчи, нема многу голема разлика.

Ја сум за Силва, затоа што има искуство во Примера, шпанец е, сигурно ќе се снајде. Има што да покаже а може и уште повеќе да напредува.

На Рибери мислам дека СП ќе му биде зенитот на кариерата, после ќе опаѓа во формата.

За Негредо треба да се почека до крајов на сезонава како ќе игра. Уште не е класа играч но го има тој Х-фактор кој е потребен за квалитетен напагач. Споредувајќи го со Бенз, тука се негде.
И ако дојдат Силва или Рибери и тоа како ќе ни треба таков робусен напаѓач што знае од прва да даде гол.

Сепак пак ќе пишам, мора летово да се купува фудбалски а не комерцијално... али Перез енд евритинг ис посибл. :smir:

Ја не би ги зел ни едниот ни другиот, имаме средина. Незнам што ќе ни е...ама пак ќе кажем, Рибери доаѓа на лето 100% :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom