Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шустер изјавува дека додека тој бил тренер, сакал да го донесе Давид Виља во Реал, ама неколку луѓе од тимот (на чело со Раул) не сакале трансферот да се оствари.

http://www.marca.com/2010/02/24/futbol/equipos/real_madrid/1267007023.html

Цццц утакмицава со Севиља е токму на денот кога славим роденден, ццц катастрофа :tapp:

Неможе сабота во 19:00
Термини : Сабота 20:00 ; 22:00
Недела 19:00 ; 21:00

Гути ке го пропушти и натпреварот со Тенерифе, но фит за со Севиља и Лион.:back:

Осеќам пак добар кам бек и од него.:pipi:

Значи нека ги сменат...тоа ми беше муабетот!:smir:.....иначе Боби4е викаш роденден ти е а?...епа нема да го славиш хаха
п.с. би ти била мнооогу благодарна да чуваш парче торта:pipi:(може и две) хаха
Фино што Гути ќе биде фит, ама да не поебе работа на терен...

Него ја прочитавте шпекулацијата што излезе денес за Ешли Кол ? Е тој да може да го донесат, и ќе биде.. :drk:

Човекот јес да е у години веќе, 29 мислам дека има, но моментално игра во најдобрата форма, а верувам дека во таква ќе продолжи да игра и во наредните 2-3 години. Медиумите пишуваат дека Кол е спремен да ја напушти Премиер лигата поради приватните проблеми. Ешли призна дека му е удобно во Челзи, но исто така призна и дека ќе размисли за понудите доколку не биде тргнат големиот притисок од него.
Arbeloa > Cole :tv:

Значи нека ги сменат...тоа ми беше муабетот!:smir:.....иначе Боби4е викаш роденден ти е а?...епа нема да го славиш хаха
п.с. би ти била мнооогу благодарна да чуваш парче торта:pipi:(може и две) хаха
Фино што Гути ќе биде фит, ама да не поебе работа на терен...

Хехе нема проблем, ќе чувам...ама да дојдеш! :)

Криво ми е што нема да гледам, ама важно е да се победи па нека ми биде тоа поклон од играчите :)

aбе јас колку шо гледам, никој нема да ја гледа утакмицата... :wink:
осеќам ќе најдете време море,ѓаури... :vozbud:

aбе јас колку шо гледам, никој нема да ја гледа утакмицата... :wink:
осеќам ќе најдете време море,ѓаури... :vozbud:

Ја ке ја глеам бе другар... И да сакам да искочам неможам ја скршив ногата.... Ајде ја ке известувам. Ххахаха :)

И ри сега што ни кажа никој немал да ја гледа.Свадба да правам таков натпревар не пропуштам не за еден роденден.Добро е што Гути се опоравил,ќе биде повеќе од потребен поготово со Лион.

25907_320307349772_96686264772_3508269_1507100_n.jpg

Deal done.

Негредо стрелец за севиља...одлично се снаоѓа во нападот..би требало да го вратиме следната сезона..добар играч ќе биде од клупа..

Само да не игра Марсело против Севиља.Овој Навас е мањак невиден,ке го силува :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom