Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лапорта пред некој ден изјави дека Реал купувал ѕвезди а Барселона правела и не би давала многу пари за еден играч(можеби си го сменил мислењетo :pos: )
Barcelona Offer €50 Million Deal For David Villa - Report

Или се шпекулации или за да набилдат цена Реал да исторше некоја паричка повеќе

.....Анри, Даниел Алвес и можеби уште некој можеби не се ѕвезди??? :pos: Секој тим сака ѕвезди само што не може да си ги дозволе во толкав број :pos2:

Флертување е бре тоа и со Манчестер, као Реал шо флертува сеа со Ибра и Форлан. ;) До следните преговори.

Флертување е бре тоа и со Манчестер, као Реал шо флертува сеа со Ибра и Форлан. ;) До следните преговори.

Еми да ...а може и да ни го тури од тоа таквото флертување:pos2::pos2:

има некој пријателски сеа дај да ги видам новиве Роналдо и Кака како се снаоѓаат шо дрес ке имаме и тн.. ?

Абе зимаат гол од други страни, весници етц. Тоа е од сетанта, али некат многу идиотски наслови имаат. Чек дис
ley12d2tmp.jpg

:uvo:

Нареднава сезона ќе имаме ептен јак среден ред видете само кој ќе седи на клупа ВДВ, Снејдер, Гути, Гаго... жестока ќе биде конкуренцијата дури и за место на клупата за резерви

Ја многу сакам да остане Хунти, пре сум за продавање на Руд отколку Хунти. Од кога дојде немаше кој да му даде асална топка, ама и покрај тоа даде 8 гола. Ама сега со ваков среден ред ќе растура. Хунти - Игуаин супер напад, ама сите ја знаеме вистината, а тоа е дека Раул мора да игра :/ Незнам ако толку го сака клубот, треба сам да му текне и да рече ја сум од оваа сезона на клупа. Рамос многу ме изнервира на крај што го форсираше ПРЕМНОГУ, секоја утакмица 90 мин.

Без воља на тренерот Раул нема шанси сам да седне на клупа. 100% сум сигурен дека нема да му рече на Пелегрини “слаб сум стај ме на клупа“. :toe:

i riberi valjda ke go kupite...pa dobro be drugata sezona so kaka,ronaldo i riberi ke imate 38 pobedi :))

Ако го зееме и Рибери, најверојатно ќе ни биде вака средината и нападот:

--- Лас ---
--- Рибери --- Кака --- Роналдо ---
--- Игуаин/Виља?? --- Раул ---

Пелегрини игра со двајца централни на средина, секако ќе има уште еден партнер со Лас.

Ако дојде и Рибери, он и Кака ќе играат странично, Роналдо полушпиц, напад Раул ваљда.

1245084418_extras_albumes_1.jpg

r2.jpg

Честитки за ѕверот :)

^ На местото од Робен го преферирам Рибери, а Робен, во Ман сити, да им зееме пари ко за Робињо :D
zaso ste skoro site neblagodarni kon Arjen Robben??? :uvo:
so mu fali na igracot... cela sezona ne odrzuvase vo zivot pruzase se so moze da se napravi za krilo... kolku samo utakmici resi samiot...
a sto e ribery podobar od nego? nisto ... go sakav ribery ama mesto ronaldo(zaso ovoj mnogu ke izigrava zvezda ke vidite) ama Robben ni slucajno... dali transferite na kaka i ronaldo tolku brzo vi dozvolija da zaboravite koi vi bea najbitnite igraci minatata sezona???
ako nesto se bara definitivno e samo stoper i levo krilo kako FILIP LAHM...
drugo ama bas nisto ne ni treba... i mora da gi ostavi igracite kako sneijder i van der vaart vo timot barem use ovaa sezona da se proceni poubavo dali mozat ga igraat za nas ili ne... :toe:

^ Ja периодот коа Робен може да игра за Реал го рачунам као луксуз. Секогаш се прашуваме:Спремен е Робен? - Да.. о јеее. Човекот вреди се`. ама игра 20 утакмици цела сезона. Иначе е цар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom