Што голови дава у пм. Не знам друг бек што давал вакви голови. Секоја чест.
Абе потпиша официјално за Коринтијас. Тоа на сликата не знам што е, не разбирам шпански.Дали ?????????????? не заебавај бе. ))))))))))))))))))) Ако дојди во Реал .. го сакам Баерн во Лига на Шампиони нареден.. па од 30 метра од Слободен да му дава )))))).
Јас уште помалце.Абе потпиша официјално за Коринтијас. Тоа на сликата не знам што е, не разбирам шпански.
Толку гласови имало на анкетата која ја спровел весникот. (100 000) :smir:Јас уште помалце.
Подобро би било Опаре да се испроба одколку Маркос АлонсоТолку гласови имало на анкетата која ја спровел весникот. (100 000) :smir:
Иначе ми се свиѓа тоа за Маркос Алонсо од кантерата, супер играч е, може да се искористи како замена за Пепе. Игра лев бек мислам, и со тоа Арбелоа би преминал на десна страна, а Рамос централен. Може да се проба таа комбинација со Сарагоса.
Ејјјј поштуем:back: е ова брат и мене ми беше онојпат муабетот, али коа више ќе се бара некоја замена да се најде нешо стварно асално а не нешо само ради реда и таква асална замена шо ќе може да и игра и у ЛШ.....Заврши ова за Карлос, џабе толку потписи...
http://www.corinthians.com.br/site/capa.asp
Иначе реално е да се напрае трампа Руд-Карваљо, со оглед на тоа што Челзи ќе остане без клучните играчи (Дрогба најважен) сега за африканскиов куп на нации. Ама колку Челзи би сакал да го земе Руд, посебно што нонстоп е повреден у последно време незнам. А и Карваљо никогаш не ми праел ќејф, така да ја си остануем на своето, да се позајми некој кој што ќе биде замена за Гарај и Албиол, све со цел да не се менува ништо во одбраната. Таман се уиграа вака, нека остане како што е.