Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ТОП! Интересна утакмица само немаше мн голови.

еии ама незнам кој ги слушаше шпанскиве коментатори,лудница се...Que pasa arbitroo??Pipita con el balon :pos2::pos2::pos2:
ајде здравје,од утре со друг тренер,овој мисли дека ке ги фрли играчите на терен и ке дадат 5 гола...е не е така :toe::smir:

Битно победивме де, сеа што испаднавме тоа е друга работа. :)

Се зборуваше тројна круна, али ја не ни се надав многу на овој куп, затоа што во последниве години секогаш сме имале проблеми во купов. Знаев дека тешко ќе биде за да се освои, али не знаев дека до толку мизерно ќе завршиме.

Тоа е тоа, не сум ни малку разочаран, разочарувањето беше уште во првиот натпревар. Идеме даље, тоа остана уште од оваа вечер, овој викенд нема првенствени натпревари, добро ќе им дојде одморот.

dobro e.Prvata cel na Perez e osvoena,na red se LS i Primera:tv:

Florentino Pérez: "No ganar un título no sería un fracaso"

Мислам дека разбираш шпански. Па види сеа дали купот беше цел на Перез. Ма да срамно е вака да зборуваме, немаме никакво оправдание за ова, заслуживме цел форум ремет да ни мава. :)

Ги тепавме ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! :tapp:

Утакмицава е местена, Тоа е веќе премногу очигледно. :)

Да анализираме: Првата утакмица губиме со 4:0 со солиден состав кој би требало да биди доволен за да се победат тимови како Гетафе,Алмериа и слично.
Втора утакмица тепаме 1:0 со гол во 81 минута, со состав од кој би требало (и треба) да изгуби Барселона. Со Атлетико М. имавме 0:3 до 64 минута, Со Гетафе игравме со играч помалце од 25та минута, а сепак тепавме 2:0(можеше да биди и фазла).

Значи, мене не ми фаќа паметов ич, како можи еден ваков Реал да можи на еден 16то лигаш да му дај само 1 гол во 180 минути?

Па да го ебам бее.. Слепи на здрави очи не прат :)

BWIN RULES :aplauz:

Cristiano regresa a Madrid para seguir su recuperación

http://www.marca.com/2009/11/10/futbol/equipos/real_madrid/1257860472.html

Роналдо е веќе во Мадрид, прегледан е во Лисабон, и установено е дека не може да игра. Му посакуваат брзо опоравување. Не знам само зошто олку го замараат човеков.

Florentino Pérez: "No ganar un título no sería un fracaso"

Мислам дека разбираш шпански. Па види сеа дали купот беше цел на Перез. Ма да срамно е вака да зборуваме, немаме никакво оправдание за ова, заслуживме цел форум ремет да ни мава. :)

Florentino Pérez: "Pero perder contra el Alcorcon si sería un fracaso":)

Florentino Pérez: "Pero perder contra el Alcorcon si sería un fracaso":)
абеееееее ало глејте вие да се пласирате за во лш затоа што на вас повеке ке ви се смеат бе тројни шампиони или како да ве наречам "Европски Шампиони" ако не се пласирате повеке ке ви се смеат

Ај нека ви текне што ви реков пред една недела :) Ме мрзи да го барам постот...ви реков дека нема ни 3+ да излезе утакмицава, а камо ли 4+ или па 7+ како што викаа сите :) bwin ради док сви спавају :):)

Иначе ремет не да заслуживме, ама ајде важно тепавме :pos2:

По нашиве кладилници од 0-2 имаше поголем коефициент него 7+ ... :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom