Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Роналдо ке го нема уште оваа недела?

Хахаа. А го виде Мигел Торес бе ? Се израдува ? Го посака одма назад а :) .:tv:

Абе мало не го чепкај ти Торес многу многу зашо ќе те тепам:P:P:P баш е фин типацот беее...иначе вчера не му беше нешо баш кејф:):P

Абе мало не го чепкај ти Торес многу многу зашо ќе те тепам:P:P:P баш е фин типацот беее...иначе вчера не му беше нешо баш кејф:):P
Абе не зборам од моден апсект. Од фудбалски е....:kesa:

Абе не зборам од моден апсект. Од фудбалски е....:kesa:

Еј еј еј ова ти беше незнам....на гаден начин ми врати за тоа мало:pipi: ќе видиш убаво не ти зборам више:P ама јбг мора некој да глеа и на нив и од моден аспект а ја као једино женско тука сум задолжена и за тоа ти текиња:smir:

Со мало закаснување сакам да ја честитам оваа значајна победа.......ме заебаја на сателитсак не ја даваа реал во живо ,ја гледав снимка.......незнам шо ке речите вие...ама самата утакмица беше показател дека Игуаин-Бензема е тандемот.......ебење еј:drk::drk::drk:.....очекувам победа во Милано....и со истиот состав да излезиме......и ми мирисат дека ке ги изненадиме....позз до вторник...ХАЛА МАДРИД!!!!!!!!!!!

Satellite

San Siro, Here We Come ! :tv:

Жалба за картонот на Албиол

Игуаин: Одиме на сите титули

Еј еј еј ова ти беше незнам....на гаден начин ми врати за тоа мало:pipi: ќе видиш убаво не ти зборам више:P ама јбг мора некој да глеа и на нив и од моден аспект а ја као једино женско тука сум задолжена и за тоа ти текиња:smir:
Да да, мора играчите да ни бидат убаво средени сепак се работи за кралскиот клуб, само напред.:wink:

Некоја информација за Руд да нема што како е со него?

Да да, мора играчите да ни бидат убаво средени сепак се работи за кралскиот клуб, само напред.:wink:

Некоја информација за Руд да нема што како е со него?

Што е работава, пак нешто се повредил или...?

Има бе, против Алкоркон играше, против Гетафе беше земен ама не доби шанса. Фит е, само зависи од Пелегрини дали ќе го пушти во игра утре :) Ја би го стаел последни 20 мин...искуството е многу важно у вакви утакмици, а и знаеме сите дека Руд е гол-машина :)

Е сега ке биде интересно кој ке бидат во напад. Раул, Ван Нистелрој, Игуаин и Бензема. Ван Нистелрој да остане на клупа... и ? :toe:

Утре подобро да игра Ван Нистелрој на место на Бензема. Бензема може да го внесат во последните 15 мин. , а може и пак да не влегува во игра, подобро да го заменат Раул.
Иначе утре очекувам ваков состав:
-----------------------Casillas---------------------------
Ramos---------Pepe-----------Albiol-----------Arbeloa
----------------Lass------------Alonso------------------
Kaka-------------------Raul--------------------Marcelo
------------------------Higuain-------------------------

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom