Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На аљсат глеам, па речиси без тон следам, не можам да го слушам братот како ламоти 90 минути “годитје де Ронаљдо и нука гољљ“ ::Д

Не гледаш на Алфа? На Алфа е супер сега кај мене, од второ коло па наваму е топ.

Иначе на Алфа ќе ја даваат Виљареал - Реал, сега слушнав кога имаше преглед на коло.

Мораме да се консолидираме како тим со време, пред да ни почнат ''жешките'' натпревари од кои ќе ни зависи цела сезона. Гледам дека сеуште не сме воиграни, како да го гледам стариот Реал од пред 1/2/3 сезони. Се надевам ќе се среди тоа, оти маф ни е планот. Среда не очекува непредвидлив дуел со Виљареал кој знае да биде и те како незгоден тим. Ама ќе го средиме тоа без проблем, поради Пелегрини - се враќа кај старото огниште, во кое ја познава секоја тајна на теренот:wink:. Ајде само напред...HALA MADRID!!!

Не гледаш на Алфа? На Алфа е супер сега кај мене, од второ коло па наваму е топ.

Иначе на Алфа ќе ја даваат Виљареал - Реал, сега слушнав кога имаше преглед на коло.

Maлку подобра е сеа на Алфа отколку шо беше на почетокот, ама онаа на аљсат е кристал :) најдобра опрема имаат Албанците.

Гути и Гранеро се резерви на Роналдо и Кака, така да и да го повикат нема шанси да игра...

А ВДВ за што е во тимот замена за топка :nesum: ако останеше Снајдер за кој ќе беше замена ако Гути и Гранеро се резерви за одредени играчи :nenene: ако ВДВ нема место за замена требало да го напушти Реал и да немаме никогаш повеќе од 22 играчи :tv: .... Пелегрини знае најдобро :pos2:

Maлку подобра е сеа на Алфа отколку шо беше на почетокот, ама онаа на аљсат е кристал :) најдобра опрема имаат Албанците.

Па не е баш малку, кај мене е скоро како на Алсат. Додуша вчера ја гледав на СуперСпорт, не ми чини кај мене нешто во соба сликата на Алфа, така да и на СС е супер. Подоброа од Аљсат :Р

Иначе Роналдо заедно со Виља најдобри стрелци во Примера, 3 утакмици по 4 гола :) Ако земеме и од ЛШ, 4 утакмици 6 гола :) Ако се додаде и Кака со 4 асистенции...сепак заклучивме дека Кака и Роналдо неможе да играат заедно :):):)

Првата утакмица преносот беше срање втората малце се подобрија со Ксерез беше супер боље од на Алсат

Вие по другите градови имате кабелски оператори со човечки особини, па ете решиле да интервенираат, кај мене квалитетот е сеуште како да вршат пренос со камера од мобилен, па неам избор освен да кршам јазични бариери ::Д

Иначе Роналдо заедно со Виља најдобри стрелци во Примера, 3 утакмици по 4 гола :) Ако земеме и од ЛШ, 4 утакмици 6 гола :) Ако се додаде и Кака со 4 асистенции...сепак заклучивме дека Кака и Роналдо неможе да играат заедно :):):)

И дека Манчестер и Милан ни дадоа потрошени играчи.:kesa:

Никој не збори за резерви на Роналдо и Кака што к*р ги вмешуваш сега нив
Резерва на Алонсо се збори а секој би изиграл подобро од Гаго на таа позиција па дури и некој што нема играно 2 сезони
ВДВ да не игра случајно на позицијата на шо ја игра Гаго?

А ВДВ за што е во тимот замена за топка :nesum: ако останеше Снајдер за кој ќе беше замена ако Гути и Гранеро се резерви за одредени играчи :nenene: ако ВДВ нема место за замена требало да го напушти Реал и да немаме никогаш повеќе од 22 играчи :tv: .... Пелегрини знае најдобро :pos2:

Епа остана оти не стигна добра понуда. Реал бараа околу 8-9 милиони а никој не понуди.

Првата утакмица преносот беше срање втората малце се подобрија со Ксерез беше супер боље од на Алсат

А во кој град тоа? На кој кабелски оператор?

Пошто кај нас како шо кажа Мадрид ни оддалеку не се споредува сликата на Алсат и Алфа.

Скопје
Телекабел

ВДВ да не игра случајно на позицијата на шо ја игра Гаго?

Игра иста позиција што игра Снајдер а снајдер во предсезоната играше на таа позиција на која минатиот натпревар изигра Гаго
и као што реков дури и Ван Нистелрој повреден би изиграл подобро одколку Гаго на таа позиција

Тоа е наводно така пошто они превзимат дирекно сигнал, а во другите градови демек преку сателит одел сигналот, и на Алфа не му се давало пари да пуштат по квалитетен сигнал до сателитот.

Јас така разбрав од нашиот кабелски оператор. Колку е сето тоа точно незнам, ама и во другите градови луѓето се жалат на лош квалитет на сликата...

Тоа е наводно така пошто они превзимат дирекно сигнал, а во другите градови демек преку сателит одел сигналот, и на Алфа не му се давало пари да пуштат по квалитетен сигнал до сателитот.

Јас така разбрав од нашиот кабелски оператор. Колку е сето тоа точно незнам, ама и во другите градови луѓето се жалат на лош квалитет на сликата...

Па од што му е многу добар преносот на Алфа преку сателит дури и со 7-8 секунди се поназад :pos2:Ама се добри :tapp::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom