Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Па можеби не сите, но повеќето од добрите играчи кој ги доведе се пред заминување. За мене е поарно да не го купеше Бензема, така Игуаин ќе си играше прв состав, вака се ми се чини дека ќе биде замена, и мислам дека со тоа му направи лошо на најдобриот голгетер на Реал минатате сезона.

Па можеби не сите, но повеќето од добрите играчи кој ги доведе се пред заминување. За мене е поарно да не го купеше Бензема, така Игуаин ќе си играше прв состав, вака се ми се чини дека ќе биде замена, и мислам дека со тоа му направи лошо на најдобриот голгетер на Реал минатате сезона.

Има место за Игуаин кога раул ќе паузира на клупа на некои натпревари Бензема-Игуаин ќе бидат страшен тандем но сега за сега не може да биде таа варијанта заради баланс на тимот мора искусни со млади :wink:

Во 18:00,ама за на Канал5 незнам,а на еуроспорт има сигурно

Нема ни на Еуроспорт да има, ќе има на РаиДуе. Имате во живо да гледате на овој линк, и за оние со надминат лимит на овој линк.

Робен го продаде управатa? Чудно мн чудно,за Снајдер и Ван дер Ваарт до негде се знаеше али ова :O

НЕМА КАЈ ДА БЕГААТ, од БЕРНАБЕ ТРОФЕЈ КИДНАА, каде сеа ? :helou:

Ќе го јадат, и тоа на велико. Кака 3 гола ќе им дае. ЧД

Готово е за Робен, има видео интервју со него на страницата на Марка во кое изјавува дека сакал да остани, ама управата не му дозволила.

Ќе го јадете цел ...:baeh:
Се шибам ...заедно одиме понатаму. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom