Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто го поставуваш муабетот демек Реал ги изгуби сите пријателски натпревари , и јас сега немам верба во нив?
Прво, Реал пријателските ги изигра солидно , со оглед на тоа какви тимови имаа за противници. Значи , и резултатски, воопшто лошо не поминаа.
Мојата скепса се гледа во начинот на игра и недеволната воиграност.
Не ни смееме да се залажуваме дека противниците ќе ни бидат од редот на Торонто, DC , или Розенборг. Розенборг на времето значеше колку-толку нешто во Европа , сега се дрва недоделкани.
И несакам да звучам песимистички, само сакав да видам дали има уште некој што го дели моево мислење.
Најпосле , јас ќе бидам најсреќен ако до октомври негде тимот веќе заличи на воиграна машина, и успееме на Барса да им вратиме , ако не 6 , бар 3 назад
Мада реално, моментално не сме блиску то тој степен.
Посериозен тим и те како може да не стресе.
Може до некаде ти се согласувам со мислењето, али уште неможеме да ги споредуваме Реал и барса, значи никој го нема видено максимумот од Реал! Мислиш дека овие утакмици ги играа на највисоко ниво ? Гледај, стигаат пред шеснаестник и не притискаат, си играат пасови Роналдо Бензема Кака и остали. Значи уште не го покажуваат она што го знаат па неможеме да судиме дали сме колку барса или не.:smir:
А зошто го поставуваш муабетот демек Реал ги изгуби сите пријателски натпревари , и јас сега немам верба во нив?
Прво, Реал пријателските ги изигра солидно , со оглед на тоа какви тимови имаа за противници. Значи , и резултатски, воопшто лошо не поминаа.
Не ни смееме да се залажуваме дека противниците ќе ни бидат од редот на Торонто, DC , или Розенборг. Розенборг на времето значеше колку-толку нешто во Европа , сега се дрва недоделкани.
И несакам да звучам песимистички, само сакав да видам дали има уште некој што го дели моево мислење.
Најпосле , јас ќе бидам најсреќен ако до октомври негде тимот веќе заличи на воиграна машина, и успееме на Барса да им вратиме , ако не 6 , бар 3 назад