Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хаха, а поразот од Јуве не го пишува. :nesum:

Тоа беше во Peace Cup ова е од пријателските :smir:

...

Satellite

Фала... :) Не ја гледав, ама еве со што ќе се занимавам утре...

By the way, убаво. Да дадоа барем уште еден или два гола да земав уште малку повеќе парички, вака ќе треба да се задоволам со ~50 евра. :)

Benzema покажува дека е многу подобра инвестиција од Villa :tv:

Фала... :) Не ја гледав, ама еве со што ќе се занимавам утре...

By the way, убаво. Да дадоа барем уште еден или два гола да земав уште малку повеќе парички, вака ќе треба да се задоволам со ~50 евра. :)

А колку даде ? :pipi:

Ајде и еден мој пост за утакмицава. Си ја гледав на тв ја имаше на некоја турска програма шо ти ја знам ама важно супер беше.
Ме бендисаја скрос посебно голот на Лас:vozbud:.
Салгадо жалосна сцена, и со среќа нека му е во Блекбурн:wink:
Руд и Мамаду солидно. Шо да биди немаа играно доста време, па и мојо Робенчо да не беше толку себичен во онаа шанса Руд можеше да дај гол.. ама во тој случај ќе следеше казна од Уефа така да добро е шо вака се заврши :tv:.

Се на се ФЕНОМЕНАЛНО! Останува да го чекаме почетокот на сезоната, која сакав да почни како и лани на Риазор да му кажиме на Депортиво кој е кој..:baeh: и да, Снајдер да замини во Интер а и ВДВ да си најди некој клуб пошо траснфер периодот полека се ближи кон крајот.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: добро беше ова за почеток, можам да замислам каков ќе биде крајот :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Честито нека ни е победава :pipi:

Се убаво. Ама реално , нашиве треба играва да ја подигнат за минимум 50%, ако сакаме на една денешна Барса да и парираме.

Abe soneceto ne mozis da velis taka.Pa i milan imase 8 porazi vo prijatelski utakmici,i sega prvo kolo si pobedi fino lepo bez problem.Inter pak gi imase site pobedi,pa ne mozese da go pobedi Bari.Seto toa zavisi od motiviranosta na igracite,zasto da ne bea kvalitetn ne ke igraja ni vo Real ni vo Barca.Jas ne velam deka ke e isti slucaj kako Inter,tuku deka ne mozes da sporeduvas koga igraat protiv razlicni protivnici.Koga ke dojde utakmicata pomegju real i barca,e togas ke vidime(se nadevam barem za 2-0 za nas)....HALA MADRID

Abe soneceto ne mozis da velis taka.Pa i milan imase 8 porazi vo prijatelski utakmici,i sega prvo kolo si pobedi fino lepo bez problem.Inter pak gi imase site pobedi,pa ne mozese da go pobedi Bari.Seto toa zavisi od motiviranosta na igracite,zasto da ne bea kvalitetn ne ke igraja ni vo Real ni vo Barca.Jas ne velam deka ke e isti slucaj kako Inter,tuku deka ne mozes da sporeduvas koga igraat protiv razlicni protivnici.Koga ke dojde utakmicata pomegju real i barca,e togas ke vidime(se nadevam barem za 2-0 za nas)....HALA MADRID

:)
А зошто го поставуваш муабетот демек Реал ги изгуби сите пријателски натпревари , и јас сега немам верба во нив? :)
Прво, Реал пријателските ги изигра солидно , со оглед на тоа какви тимови имаа за противници. Значи , и резултатски, воопшто лошо не поминаа.
Мојата скепса се гледа во начинот на игра и недеволната воиграност.
Не ни смееме да се залажуваме дека противниците ќе ни бидат од редот на Торонто, DC , или Розенборг. Розенборг на времето значеше колку-толку нешто во Европа , сега се дрва недоделкани.
И несакам да звучам песимистички, само сакав да видам дали има уште некој што го дели моево мислење.
Најпосле , јас ќе бидам најсреќен ако до октомври негде тимот веќе заличи на воиграна машина, и успееме на Барса да им вратиме , ако не 6 , бар 3 назад :)

Мада реално, моментално не сме блиску то тој степен.
Посериозен тим и те како може да не стресе.

Ај честито победа и од мене, нека ни се множат. Каков гол на Лас...страв ме фати :):) А Бензема е право ѕвериште, ќе биде најдобар стрелец у примера :)

Ќе си дојде се со време, во моментов тимов е страшен, ќе видиме со тек на време како ќе биде, али the future is bright the future is white :)

Дај стајте слике нешто од вчера зош не ми ја отвора официјалнава од Реал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom