Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
A кој е ПИРАТОТ ?
Естебан Гранеро:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A кој е ПИРАТОТ ?
Естебан Гранеро:smir:
фанови на реал мадрид...да ве прашам...и вие добивате црвенки од фановите на милан ?? или само јас добивам хаха ...
фанови на реал мадрид...да ве прашам...и вие добивате црвенки од фановите на милан ?? или само јас добивам хаха ...
Вистината боли а ?
![]()
А шо имат ли у план да го враќат Гранеро???
Ако го вратат ке имаме на располагање многу играчи на таа позиција.
Сепак е квалитетен играч може да ни послужи.
За тренер не сум баш толку многу сигурен. Сепак ќе видаме, не сакам да бидам негативен уште од почеток.Летово нејќам да помине само ради школово, ама се би дал да го гледам Реал од септември па натака! Мислам дека на почеток на новата сезона ке имаме се што посакуваме: Измени(за солидни мислам) Тренер(на кој ми се допаѓа стилот) Претседател(од соништата) Среден ред, после неколку сезони - Перфектен, и уште 100 работи да не ги набројувам, и како да не се молам летово побрзо да помине ?![]()
Абе ни ја не бев сиугрен, али некако у последно време ми изгледа како сигурен тренер(незнам зашто, неаме ништо видено од него), и подобар избор од овој слабо дека ке имавме, можеби лорен блан, али ај, веке е избран.За тренер не сум баш толку многу сигурен. Сепак ќе видаме, не сакам да бидам негативен уште од почеток.