Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
фанови на реал мадрид...да ве прашам...и вие добивате црвенки од фановите на милан ?? или само јас добивам хаха ...

Јас и од фановиве на Манчестер ако ти се верува :) Ај сега ќе ти дадем зеленко не се нервирај :):):)

фанови на реал мадрид...да ве прашам...и вие добивате црвенки од фановите на милан ?? или само јас добивам хаха ...

Вистината боли а ?

untitlsvs.bmp

:helou:

хахаха...не ми давај зеленко...не ми треба...сакам да имам 100 црвенки :)....изгледа сакаат да ме направат фан на милан со таа црвена боја(црвенко) :))))) Штета што нема и црнки...па да даваат црвенко црнко црвенко црнко (Милан) :))))

Со среќа со новиот ни играч,инаку Еден Хазард мора да дојде,детето е феномен

И од МанЈу и од Милан имам :vozbud::vozbud:

А шо имат ли у план да го враќат Гранеро???
Ако го вратат ке имаме на располагање многу играчи на таа позиција.
Сепак е квалитетен играч може да ни послужи.

А шо имат ли у план да го враќат Гранеро???
Ако го вратат ке имаме на располагање многу играчи на таа позиција.
Сепак е квалитетен играч може да ни послужи.

Не не правевме компарација на Гранеро и Силва...:tv:

Ова ни недостасува....

Летово нејќам да помине само ради школово, ама се би дал да го гледам Реал од септември па натака! Мислам дека на почеток на новата сезона ке имаме се што посакуваме: Измени(за солидни мислам) Тренер(на кој ми се допаѓа стилот) Претседател(од соништата) Среден ред, после неколку сезони - Перфектен, и уште 100 работи да не ги набројувам, и како да не се молам летово побрзо да помине ? :vozbud:

Lille's Eden Hazard: Arsenal & Real Madrid My Favourite Clubs

Детето е закон но како што најавува не планира ова лето трансфер можеби другата година кога би требало Гути да ослободе место а исто би требало и Раул доколку биде сезоната со титула па и со таква сезона да заврше кариера кога би имало место за Бензема кој моментално не сака да го напушти Лион (а мислам од таа причина не сака :raz:) и другата година да го видиме во Реал :vozbud:

Летово нејќам да помине само ради школово, ама се би дал да го гледам Реал од септември па натака! Мислам дека на почеток на новата сезона ке имаме се што посакуваме: Измени(за солидни мислам) Тренер(на кој ми се допаѓа стилот) Претседател(од соништата) Среден ред, после неколку сезони - Перфектен, и уште 100 работи да не ги набројувам, и како да не се молам летово побрзо да помине ? :vozbud:
За тренер не сум баш толку многу сигурен. Сепак ќе видаме, не сакам да бидам негативен уште од почеток.

А и за Силва гледам со една нога во Мадрид значи и со него ќе се заврше работата наскоро :vozbud:

За тренер не сум баш толку многу сигурен. Сепак ќе видаме, не сакам да бидам негативен уште од почеток.
Абе ни ја не бев сиугрен, али некако у последно време ми изгледа како сигурен тренер(незнам зашто, неаме ништо видено од него), и подобар избор од овој слабо дека ке имавме, можеби лорен блан, али ај, веке е избран.

Погодете чив потпис е на дресов

0,,20997882-EX,00.jpg

:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom