Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ништо од играње во Париз, Лондон и Дејвис Куп финалето![]()
Не ни очекував дека ќе се појави таму. Битно, на АО ќе игра, што значи дека најлошите предвидувања дека ќе пропушти и дел од наредна сезона нема да се остварат.
Пишуваше вчера дека Рафа се враќа на 27 декември каде ќе одигра егзибиционен турнир но и дека Рафа почнува со тренинзи во полна пареа за две недели!! Тоа значи дека би требало да е 100% спремен за АО, ипак три и кусур месеци тренирање не е малце за да се влезе во топ форма. Е сега единствен проблем може да биде недостатокот на мечеви во нозете на Рафа, долга пауза ќе има од последниот официјален меч до 27 декември, скоро 6 месеци се тоа. Дај боже на турнирите пред АО да ја натемпира формата и да распали во Мелбурн.Мене искрено се уште ме плаши ситуацијава, потврдува турнир што е многу далеку. Има уште скоро 3 месеци до тој турнир, кога тој не знае како ќе му е утре или после 1 недела, како ќе знае дека баш тогаш ќе е спремен. Мислам дека е до некаде и нелогички, но камо да се врати барем тогаш.....
Мене искрено се уште ме плаши ситуацијава, потврдува турнир што е многу далеку. Има уште скоро 3 месеци до тој турнир, кога тој не знае како ќе му е утре или после 1 недела, како ќе знае дека баш тогаш ќе е спремен. Мислам дека е до некаде и нелогички, но камо да се врати барем тогаш.....
"Impossible, no. But difficult, yes," Nadal said when asked whether he would make a comeback before the end of the season.
"I want to go day-by-day, I go every day to the gym, the swimming pool to continue with my recovery. I am trying not to think that far."
Леле му видов една слика на Рафа со Монако на фб здебелен е.Не е нешто премногу ама се гледа дека е доста паднат.
Ne e taa slika, so Juan Monaco mislam deka bese slikan.Оваа слика?
![]()
Иначе сликава ја објави на 10 Октомври. Читав многу вежбал у вода(пливање) вежби каде што нема многу оптеретување. Јас се надевам дека на АО ќе биде доста конкурентен иако официјален меч нема одиграно доста време.
Оваа слика?
![]()
Иначе сликава ја објави на 10 Октомври. Читав многу вежбал у вода(пливање) вежби каде што нема многу оптеретување. Јас се надевам дека на АО ќе биде доста конкурентен иако официјален меч нема одиграно доста време.