Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Која уживанција, среде Парис вее Шпанско знаме и тронот во рацете на Надал!!! :cool:

Најјј мераци ми прават овие финалиња со Федерер ( На Роланд и Вимболдон ) . . . Публиката ОСТАНА БЕЗ ГЛАС :))))

Најјј мераци ми прават овие финалиња со Федерер ( На Роланд и Вимболдон ) . . . Публиката ОСТАНА БЕЗ ГЛАС :))))
На сите подлоги ми прават мерак мене, али како Вимблдон 2008 и АО 2009 таков тенис никогаш веќе нема да гледаме.

Честитки за титулата нека му се множат....се надевам дека од тука до крај се ке оди во нагорна линија

За неполн месец почнува Вимблдон и има време да се подготви доволно и да ја одбрани титулата со помали проблеми и посигурна игра, а не како сега да се тресе на моменти.:)

На сите подлоги ми прават мерак мене, али како Вимблдон 2008 и АО 2009 таков тенис никогаш веќе нема да гледаме.

Вимболдон 2008 се памти цел живот . . . Маратонски тенис . . . . Можеби најубавиот натпревар во историјата на тенисот . . .

Вимболдон 2008 се памти цел живот . . . Маратонски тенис . . . . Можеби најубавиот натпревар во историјата на тенисот . . .
Ама неможеш да го отфрлиш АО 2009 исто така беше меч за памтење иако јас би се одлучил за АО:)

rafa1_rgfinale11.jpg

rafa_rgfinale11.jpg

:love:

Ама неможеш да го отфрлиш АО 2009 исто така беше меч за памтење иако јас би се одлучил за АО:)

Да, нема што тука . . . И двата се незаборавни натпревари, но јас мала предност му давам на Вилболдон ( дека му е омилена подлога на Федерер :) )

Вимблдон 2008 беше... АУ! 5 саати не мрднав од фотеља и на крај само рипнав и се утепав! Тоа беше магија тогаш, чиста магија! И ќе се памти со гооодини, има на внуци тоа да раскажувам хахаах!

Сепак РАФА Е КРАЛОТ НА ЗЕМЈЕНИТЕ ПОДЛОГИ :)

Ај и тука да си замолам ако некој најде слика кај што го гризе пехарот, нека ја стави тука! Pretty please! *трепка*

Како сме Рафаелисти !? Добри сме !? Топ топ меч.... :) Секоја чест, немам зборови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom