Најјј мераци ми прават овие финалиња со Федерер ( На Роланд и Вимболдон ) . . . Публиката ОСТАНА БЕЗ ГЛАС )))Која уживанција, среде Парис вее Шпанско знаме и тронот во рацете на Надал!!!
На сите подлоги ми прават мерак мене, али како Вимблдон 2008 и АО 2009 таков тенис никогаш веќе нема да гледаме.Најјј мераци ми прават овие финалиња со Федерер ( На Роланд и Вимболдон ) . . . Публиката ОСТАНА БЕЗ ГЛАС )))
Вимболдон 2008 се памти цел живот . . . Маратонски тенис . . . . Можеби најубавиот натпревар во историјата на тенисот . . .На сите подлоги ми прават мерак мене, али како Вимблдон 2008 и АО 2009 таков тенис никогаш веќе нема да гледаме.
Ама неможеш да го отфрлиш АО 2009 исто така беше меч за памтење иако јас би се одлучил за АОВимболдон 2008 се памти цел живот . . . Маратонски тенис . . . . Можеби најубавиот натпревар во историјата на тенисот . . .
Да, нема што тука . . . И двата се незаборавни натпревари, но јас мала предност му давам на Вилболдон ( дека му е омилена подлога на Федерер )Ама неможеш да го отфрлиш АО 2009 исто така беше меч за памтење иако јас би се одлучил за АО
Ако може повеќе слики нека се стават.