Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Што му се случи на Надал само он знае но ајде...заслужи Новак.Нека го земе кој е за земање уште турниров во Мајами кој започнува во четврток па од 10.04.2011 се знае кој владее Вамос!

Кулирајте дечки се гледаме во Рим,Мадрид,Монте Карло и на Френч Опен,ќе ги видиме мангупиве тогаш. :)

189928_202519376433155_114666135218480_703970_7613943_n.jpg

Браво за Нишикори кој изигра феноменално, исто така и Надал кој игра многу подобро од предходниот турнир. Сега конечно може да се надеваме на Триумф во Мајами. :)

Браво за Нишикори кој изигра феноменално, исто така и Надал кој игра многу подобро од предходниот турнир. Сега конечно може да се надеваме на Триумф во Мајами. :)

Мене посигурен ми изгледаше во Индиан Велс:toe:

Браво за Нишикори, топ меч изигра... И се гледа дека Надал, повторно не е 100% спремени или пак не дава се од себе... Но, овие силни турнири добро ке му дојдат за понатаму... Малце одмор и одиме понатаму..

znacitelno go podobri servisot ovde, pomeka e podlogata i mu lezi ako pobedvit do samiot kraj polufinale so Federer :)

Nadal vs Lopez 6-3 6-3...многу добар меч на Надал, колку добри ударци имаше и сеа 80% му се на основна линија ептен длабоки. Овој Надал го сакам јас...:pipi:

--- надополнето ---

Мене посигурен ми изгледаше во Индиан Велс:toe:

Ако го гледаше со Лопез брат ќе видиш зошто ти кажував дека подобро игра...глеј ѓи ударците колку му се длабоки само и колку убави поени зима.

Солиден, солиден Надал.. Но, би рекол дека овој Рафа е еден вид „темпирана бомба“... Може да покаже уште многу повеќе, се чува, внимава да не се повреди, па дури и пораз во полуфинале/финале не би ме изненадил... Но, затоа очекувајте го вистинскиот Надал на наредниот Гренд Слем...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom