Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
NADAL - DJOKOVIC 6-4

--- надополнето ---

Е вака се игра тенис...играш слабо играш слабо и коа треба им го пикаш на сите во уста, ајде на здравје:tv:

--- надополнето ---

Малце среќа го послужи сега на овие сет топки што ги имаше...

6-3

нешто пикање во уста на сите ау..

Деца.

Како и да е, интересен тенис.

Голема грешка кога направи рибрејк, не остана сконцентриран а тоа излезе клучно.Сепак еве го третиот сет нека победи подобриот

--- надополнето ---

Само ме плаши дали е спремен физички да го издри темпово.

Кој новак? :pos::pos::pos:

Секоја чест за ноле, незнам што да кажам незнам што се случи со рафа.Играше феноменално и ноле немаше ама никакви шанси во мечов ама незнам што се случи со рафа остави на моменти да се разигра џокович мислеше ке одмори малце и дека џокович е готов ама се зафркна, згреши и после падна и психички што е многу чудно за него.Тоа е тоа, одличен меч заслужена победа на ноле мајами е следно и без глупости вакви.

NADAL - DJOKOVIC 6-4

--- надополнето ---

Е вака се игра тенис...играш слабо играш слабо и коа треба им го пикаш на сите во уста, ајде на здравје:tv:

--- надополнето ---

Малце среќа го послужи сега на овие сет топки што ги имаше...

Добар си..:kesa:

За тоа не треба никогаш да се ударате во гради ;)

Имаше на што да се удараме.Се оправда тоа.Играта на рафа беше одлична и стварно незнам што се случи на крај со него.Смешно ми е дури зашто имаше игра на која ноле немаше одговор и едноставно се идеше од рака и една грешка во вториот сет, успеа да ја исправи и се избрука уште еднаш и му го даде сетот.Третиот сет незнам што се случи стварно.Не играше толку добро ноле колку рафа што се изнапромаши.Ама тоа е тоа, се на се ноле си победи заслужено нека се правда рафа како сака ноле изигра одличен турнир и си нема маана човекот ке оди далеку годинава.Само да не испадне како рафа 2009 ваков јак старт имаше и после се повреди и изгуби одлична сезона...

Vo prviot set Djokovic igrase mn slabo isto kako Nadal vo tretiot, a vo nieden moment ne igrase dominantno Nadal, pa i za Djokovic mozam da go kazam toa. Sepak rezultatite na Nole se zaa respek i turnirov e zasluzeno osvoen. Ako se pogledne nanazad nitu eden set ne izigra vo tie break pa dur vo nitu eden set nemase rezultat 7-5 sto e odlicno .

Ах одамна вака тешко не ми паднал пораз на Рафа, то е то .. <3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom