Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Сите натпревари се прекинати од дождот, којзнае кога ќе игра.

Ќе биде како лани во еден ден, два натпревара да играат некои тенисери, а можно и сите:icon_lol:

Абе мислам дека ако дождот не ја посере работава и да испадне да мора да играат по 2 меча во еден ден Рафа нема да има проблеми да влезе во финале.Све се некои шутраци.Вердаско мислам дека беше еден од "поопасните" ама не верувам дека ке направи нешто против рафа.Само да потсетам надал-содерлинг лани во рим победа на Надал од 6-1 6-0 и после мна роланд гарос видовме што се деси.ОВаа година Надал-Вердаско во монте карло 6-0 6-1 и сега ке се сретнат на Роланд Гарос и некој страв ме фаќа ама мислам дека нема шанси Вердаско...

Засега оди одлично,се надевам дека нема да има веќе прекини.Штета што немам кај да го глеам,башка и лимитот ми е поминат:nerv:.
ВАМОС РАФА!

Вамос Рафа, ваков те сакам.:back:

Почетниве противници се лесен залак, веројатно во втората недела ќе има противник што ќе даде поголем отпор и ќе му ја тестира формата.
Инаку на прес конференцијата по првиот меч, Надал изјави дека изиграл многу лошо, иако резултатски тоа не се забележа. :)

Мислам лесно ќе биде и со Хјуит. Едноставно на земја нема равен на Надал.

После Хјуит му се паѓа во 1/8 финале Љубо/ Белучи, а во 1/4 финале Вердаско/Колшрајбер или Алмагро/Долгополов со што мислам дека ќе биде Верда ама да почекаме и се знае после што како...јас ги сакам Ноле во 1/2 финале и во финале Федерер или Мареј, ама поголема желба ми е Федерер:tv:
И за крај ова да го видам:pehar:

После Хјуит му се паѓа во 1/8 финале Љубо/ Белучи, а во 1/4 финале Вердаско/Колшрајбер или Алмагро/Долгополов со што мислам дека ќе биде Верда ама да почекаме и се знае после што како...јас ги сакам Ноле во 1/2 финале и во финале Федерер или Мареј, ама поголема желба ми е Федерер:tv:
И за крај ова да го видам:pehar:

Финале се разбира Федерер никој друг, празник недела си гледаш тенис и си пијаш пиво. Подобро нешто здравје ;)

Победа и над Хјуит.Кој е следниот пациент?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom