Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Работнички гази ги и вратисе во форма пред дуелот со Ланцио !!!

Сакам со Партизан да се паднат чисто онака да се измерат со Шкендија и да докажат какво е нашето првенство и како се освојуваат титулите

Да се самоцитирам !!! Испаднав во право ! :D

Секоја чест за овој натревар,немораше и толкаво замарање кога играте во четврток во Рим ама добра лекција така им се дава на ,,шампиониве,,.:cuc:

За разлика од војната, во фудбалот има победници (y)

Честито нека ви е победата на вистинските фанови на Работнички.

И со среќа против Лацио.

Честито нека ви е победата на вистинските фанови на Работнички.

И со среќа против Лацио.
Фала за честитките. Инаку задоволен сум од играта на Работнички одиграа сосема добро.
Пријатно ме изненади Штефан Вујчиќ кој го имаше на секаде на теренот.
Според мое мислење годинава лигата е на едно скалило поквалитетна од ланската сезона и конечно по подолго време можам да забележам луѓе кој зборуваат за нашиот фудбал кој до лани не го ни спомнуваа.. Значи го следев натпреварот со двајца другари кој ретко следат наш фудбал и тие беа изненадени од утакмицата која за наши услови беше сосема солидна.

Фала за честитките. Инаку задоволен сум од играта на Работнички одиграа сосема добро.
Пријатно ме изненади Штефан Вујчиќ кој го имаше на секаде на теренот.
Според мое мислење годинава лигата е на едно скалило поквалитетна од ланската сезона и конечно по подолго време можам да забележам луѓе кој зборуваат за нашиот фудбал кој до лани не го ни спомнуваа.. Значи го следев натпреварот со двајца другари кој ретко следат наш фудбал и тие беа изненадени од утакмицата која за наши услови беше сосема солидна.

zabrae da kazes deka deneska Ballistite naviva 90 minuti i ako izgubivme 3-1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom