Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Работнички-Шкендија 3-1
Тоа Работнички супер ги згазивте, се надевам истото ќе го доживеат и Лацијалите следниот Четврток како и да било во Рим.
Само напред!!!!! Одиме во групна фаза на ЛЕ!!!! Најискрена подршшка од мене. И како што многумина знаат дека е единствена екипа која не претставува добро (како-така) во Европа во изминативе 5-6-7 години.

Освен на билетара каде може да се купат карти за утакмицата со Лацио?

Спортскиот директор на Работнички Игор Ангеловски 99% ќе стане нов спортски директор на Анортозис:tapp:

А кај се наоѓаа просториите на клубот?Да не одам до стадион,далеку ми е.

Од кога се пуштени? Има уште или...
Незнам дали има уште... само знам дека завчера ги пуштија и бев меѓу првите што купија така да тогаш имаше карти колку сакаш :).... али и сега има гарант, не ми се верува да се сите купени.

Како може да нема карти сите чекаат да видат како ќе заврши првиот дуел ако изгубат многу нема да одат голем дел пошто сите одат за да го гледаат Лацио кој нема да ги земе поважните играчи.
Клубските простории незнам кај се не сум од Скопје прашај некој друг.

Клубските простории се одма до Стадионот,односно до Салата Градски Парк,или поможното игралиште на работнички, нема шанса да го утнете, плус има и табла си пишува фк,работнички.

АНГЕЛОВСКИ ЌЕ БИДЕ СПОРТСКИ ДИРЕКТОР НА АНОРТОЗИС!!!
FA702AFE97E11E41A047C4251D24E114.JPG
Сензационален трансфер подготвува Анортозис, тимот од Кипар кој беше елиминиран од страна на нашиот Работнички во 3.квалификациско коло во Лигата на Европа
Имено, речиси 99% функцијата спортски директор на овој фудбалски гигант од Кипар ќе ја преземе Игор Ангеловски-Мрме, се уште актуелниот спортски директор на "романтичарите".
"Да, точна ви е информацијата. Во петокот и саботата бев во Ларнака каде водев преговори со вториот човек на Анортозис.
Инаку, Игор Ангеловски - Мрме функцијата спортски директор на Работнички ја врши две години. И во негово време клубот забележа феноменални евро-успеси. Во негово време лани во Скопје гостуваше Ливерпул, а на 25 август ќе дојде и Лацио.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom