Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Ќути еј... не ми ја спомнувај.
не ти ја спомнувам само отвориси youtube имаат направено нови песни само за вас може ке земете уште некоја од нив море мрш у пичку матер.

Па нормално, ни служи за потсмев до ден денес, си знаете сами се губевте у простор,незнаевте кај терате и ОП вади ја паролата по 100 пути :icon_mrgr: П.С Или вие сте неми или ние сме глуви

Па нормално, ни служи за потсмев до ден денес, си знаете сами се губевте у простор,незнаевте кај терате и ОП вади ја паролата по 100 пути :icon_mrgr: П.С Или вие сте неми или ние сме глуви
нашол кој да збори за ритмови и пароли голф 1 улица рузвелтова толку :pos:

за тебе пејам јас за тебе навивам затоа победи о мој работнички ние од балканот вие од нас до кога ке ви бидеме идоли само ние само работнички :pos:

не ја земавме дечко ние од кумани ние ја земавме од навивачите на паок ако сакаш да знаеш

hahaha a ova koj go napisa chozen1 напиша:
за тебе пејам јас за тебе навивам затоа победи о мој работнички ние од балканот....
а нај трагично е кога навивачка група од мкд ке украде интонација од друга група од мкд

hahaha a ova koj go napisa chozen1 напиша:
за тебе пејам јас за тебе навивам затоа победи о мој работнички ние од балканот....
а нај трагично е кога навивачка група од мкд ке украде интонација од друга група од мкд
иди уби се бе до кога ке ви бидеме идоли доста крадете интонации...

grevu odi proveri FA koga ja ispeale taa od Iraklis.. a koga vie.. a koga i Kumani
остај не нас комплекси ке покажуваш утре ајде не замарај спреми се уште 10 мин играте со куманово барем кога не отидовте незнам поради кој причини :pos:прати на кфм...

остај не нас комплекси ке покажуваш утре ајде не замарај спреми се уште 10 мин играте со куманово барем кога не отидовте незнам поради кој причини :pos:прати на кфм...

ne od istite pricini kako vie za super kupot vo kavadarci :tapp:

торус работнички сала борис трајковски почеток 17 : 00 сите пред сала во 16 30 ке дебитираат зујович и павлович едноставно мора да го победиме торус а за да го победиме треба максимална подршка од нас исклучи коплјутер фб дојди за работнички не оставај да ти раскажуваат само ние само работнички :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom