не ти ја спомнувам само отвориси youtube имаат направено нови песни само за вас може ке земете уште некоја од нив море мрш у пичку матер.Ќути еј... не ми ја спомнувај.
не ти ја спомнувам само отвориси youtube имаат направено нови песни само за вас може ке земете уште некоја од нив море мрш у пичку матер.Ќути еј... не ми ја спомнувај.
нашол кој да збори за ритмови и пароли голф 1 улица рузвелтова толкуПа нормално, ни служи за потсмев до ден денес, си знаете сами се губевте у простор,незнаевте кај терате и ОП вади ја паролата по 100 пути П.С Или вие сте неми или ние сме глуви
не ти ја спомнувам само отвориси youtube имаат направено нови песни само за вас може ке земете уште некоја од нив море мрш у пичку матер.
prvo bese ooo mzt pa sega i igraj smelo pocnavte.. kuti breа нај трагично е кога навивачка група од мкд ке украде интонација од друга група од мкд
не ја земавме дечко ние од кумани ние ја земавме од навивачите на паок ако сакаш да знаешprvo bese ooo mzt pa sega i igraj smelo pocnavte.. kuti bre
p.s. i oni ja imaat pred vas http://www.youtube.com/watch?v=7qJy5jvC17g
hahaha a ova koj go napisa chozen1 напиша: ↑не ја земавме дечко ние од кумани ние ја земавме од навивачите на паок ако сакаш да знаеш
иди уби се бе до кога ке ви бидеме идоли доста крадете интонации...hahaha a ova koj go napisa chozen1 напиша:↑
за тебе пејам јас за тебе навивам затоа победи о мој работнички ние од балканот....
а нај трагично е кога навивачка група од мкд ке украде интонација од друга група од мкд
grevu odi proveri FA koga ja ispeale taa od Iraklis.. a koga vie.. a koga i Kumaniиди уби се бе до кога ке ви бидеме идоли доста крадете интонации
остај не нас комплекси ке покажуваш утре ајде не замарај спреми се уште 10 мин играте со куманово барем кога не отидовте незнам поради кој причини прати на кфм...grevu odi proveri FA koga ja ispeale taa od Iraklis.. a koga vie.. a koga i Kumani
nedaj boze vie da ste ni idoli vakva majstorija samo vie mozete na svetov da napravite i ste edinstveni stavivte navivanje od boris trajkovski vo video od jane sandanskiдо кога ке ви бидеме идоли доста крадете интонации...
хахаахах кој ставил бе уште што ке ви истекне веке селјаци едниnedaj boze vie da ste ni idoli vakva majstorija samo vie mozete na svetov da napravite i ste edinstveni stavivte navivanje od boris trajkovski vo video od jane sandanski
ne od istite pricini kako vie za super kupot vo kavadarciостај не нас комплекси ке покажуваш утре ајде не замарај спреми се уште 10 мин играте со куманово барем кога не отидовте незнам поради кој причини прати на кфм...