Фан клуб: Работнички

Член од
9 октомври 2011
Мислења
14
Поени од реакции
11
Па нормално, ни служи за потсмев до ден денес, си знаете сами се губевте у простор,незнаевте кај терате и ОП вади ја паролата по 100 пути :icon_mrgr: П.С Или вие сте неми или ние сме глуви

Член од
12 ноември 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
Па нормално, ни служи за потсмев до ден денес, си знаете сами се губевте у простор,незнаевте кај терате и ОП вади ја паролата по 100 пути :icon_mrgr: П.С Или вие сте неми или ние сме глуви
нашол кој да збори за ритмови и пароли голф 1 улица рузвелтова толку :pos:

Член од
12 ноември 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
за тебе пејам јас за тебе навивам затоа победи о мој работнички ние од балканот вие од нас до кога ке ви бидеме идоли само ние само работнички :pos:

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
не ја земавме дечко ние од кумани ние ја земавме од навивачите на паок ако сакаш да знаеш
hahaha a ova koj go napisa chozen1 напиша:
за тебе пејам јас за тебе навивам затоа победи о мој работнички ние од балканот....
а нај трагично е кога навивачка група од мкд ке украде интонација од друга група од мкд

Член од
12 ноември 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
hahaha a ova koj go napisa chozen1 напиша:
за тебе пејам јас за тебе навивам затоа победи о мој работнички ние од балканот....
а нај трагично е кога навивачка група од мкд ке украде интонација од друга група од мкд
иди уби се бе до кога ке ви бидеме идоли доста крадете интонации...

Член од
12 ноември 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
grevu odi proveri FA koga ja ispeale taa od Iraklis.. a koga vie.. a koga i Kumani
остај не нас комплекси ке покажуваш утре ајде не замарај спреми се уште 10 мин играте со куманово барем кога не отидовте незнам поради кој причини :pos:прати на кфм...

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
остај не нас комплекси ке покажуваш утре ајде не замарај спреми се уште 10 мин играте со куманово барем кога не отидовте незнам поради кој причини :pos:прати на кфм...
ne od istite pricini kako vie za super kupot vo kavadarci :tapp:

Член од
12 ноември 2011
Мислења
11
Поени од реакции
2
торус работнички сала борис трајковски почеток 17 : 00 сите пред сала во 16 30 ке дебитираат зујович и павлович едноставно мора да го победиме торус а за да го победиме треба максимална подршка од нас исклучи коплјутер фб дојди за работнички не оставај да ти раскажуваат само ние само работнички :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom