Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Си фали, така е пишано, мислев дека е фатен јузерот, не се секирај ќе го сменам, се гледа дека барем ти си писмен,:aplauz: .... Не алудирав на дали имаат 4то или не, сакав да кажам, пораснале па ајд да навиваме, и да потенцирам дека и нив нешто многу многу ги немаше пред 2006

Ajде пиши таму нешто ново, пред пет сезони вие пораснавте, па сега навивачишта сте, кај бевте предходно вие????? Најверојатно во 4 одделение ...

Сме пораснале пред 5 сезони?! Па ако си доволно упатен ќе знаеш која група е прва формирана..Не можеш против тоа.. У рану зору зору зору пијани сви SERVICE CREW јебе работинчки (од времето на сфрј)

klekni i oralno zadovoli gi aerodromcite , ako ne a ?

:classic:
Odgovor karakteristicen za nivoto na inteligencija i karakternite osobini koi gi poseduvate vo momentov. PS: :nesum: Ne se trudi da ja razberes recenicava, nema da uspees. Ama ti ja sfakjam zelbata za sebe-afirmacija i sobiranje poeni pred shefot. Kojznae, moze kje te vidime i tebe na sipka kacen vo bliska idnina. :)

Ajде пиши таму нешто ново, пред пет сезони вие пораснавте, па сега навивачишта сте, кај бевте предходно вие????? Најверојатно во 4 одделение ...
vo maj na kraj na sezona se gledaat rezultatite i na tribina i na teren zivi i zdravi do togas!

"Majstori" za parola ovoj pat ja utnavte rabotata... gorniot del (od dvodelnata parola) od parolata go stavivte dole, a dolniot gore ( zatoa posle prvata, gorna parola ima izvicnici)... cao

tinex ne e sponzor na rabotnichki ... tinex e sponzor samo i samo na MZT SKOPJE ! tinex i glavonjata ivica (globus) vashiot gradonachalnik

29gipvk.jpg

--- надополнето ---

[/COLOR]
"Majstori" za parola ovoj pat ja utnavte rabotata... gorniot del (od dvodelnata parola) od parolata go stavivte dole, a dolniot gore ( zatoa posle prvata, gorna parola ima izvicnici)... cao

TИ да не си професорка по македонски, да те викнеме за парола друг пат, за да ти ги наместиме извичниците!!!!!

--- надополнето ---

Тинекс не е спонзор, вие сте многу писмени, мислам дека ја знаете разликата помеѓу спонзор и помагател????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom