Фан клуб: Работнички

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Си фали, така е пишано, мислев дека е фатен јузерот, не се секирај ќе го сменам, се гледа дека барем ти си писмен,:aplauz: .... Не алудирав на дали имаат 4то или не, сакав да кажам, пораснале па ајд да навиваме, и да потенцирам дека и нив нешто многу многу ги немаше пред 2006

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Ajде пиши таму нешто ново, пред пет сезони вие пораснавте, па сега навивачишта сте, кај бевте предходно вие????? Најверојатно во 4 одделение ...
Сме пораснале пред 5 сезони?! Па ако си доволно упатен ќе знаеш која група е прва формирана..Не можеш против тоа.. У рану зору зору зору пијани сви SERVICE CREW јебе работинчки (од времето на сфрј)

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
klekni i oralno zadovoli gi aerodromcite , ako ne a ?
:classic:
Odgovor karakteristicen za nivoto na inteligencija i karakternite osobini koi gi poseduvate vo momentov. PS: :nesum: Ne se trudi da ja razberes recenicava, nema da uspees. Ama ti ja sfakjam zelbata za sebe-afirmacija i sobiranje poeni pred shefot. Kojznae, moze kje te vidime i tebe na sipka kacen vo bliska idnina. :)

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
Ajде пиши таму нешто ново, пред пет сезони вие пораснавте, па сега навивачишта сте, кај бевте предходно вие????? Најверојатно во 4 одделение ...
vo maj na kraj na sezona se gledaat rezultatite i na tribina i na teren zivi i zdravi do togas!

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
"Majstori" za parola ovoj pat ja utnavte rabotata... gorniot del (od dvodelnata parola) od parolata go stavivte dole, a dolniot gore ( zatoa posle prvata, gorna parola ima izvicnici)... cao

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
--- надополнето ---

[/COLOR]
"Majstori" za parola ovoj pat ja utnavte rabotata... gorniot del (od dvodelnata parola) od parolata go stavivte dole, a dolniot gore ( zatoa posle prvata, gorna parola ima izvicnici)... cao
TИ да не си професорка по македонски, да те викнеме за парола друг пат, за да ти ги наместиме извичниците!!!!!

--- надополнето ---

Тинекс не е спонзор, вие сте многу писмени, мислам дека ја знаете разликата помеѓу спонзор и помагател????

Kajgana Shop

На врв Bottom