klekni i oralno zadovoli gi aerodromcite , ako ne a ?Oni bar go imaat zavrseno. :bip: Da ne ti fali bukva na nickot?
Сме пораснале пред 5 сезони?! Па ако си доволно упатен ќе знаеш која група е прва формирана..Не можеш против тоа.. У рану зору зору зору пијани сви SERVICE CREW јебе работинчки (од времето на сфрј)Ajде пиши таму нешто ново, пред пет сезони вие пораснавте, па сега навивачишта сте, кај бевте предходно вие????? Најверојатно во 4 одделение ...
:classic:klekni i oralno zadovoli gi aerodromcite , ako ne a ?
vo maj na kraj na sezona se gledaat rezultatite i na tribina i na teren zivi i zdravi do togas!Ajде пиши таму нешто ново, пред пет сезони вие пораснавте, па сега навивачишта сте, кај бевте предходно вие????? Најверојатно во 4 одделение ...
Aj малку :pusk:vo maj na kraj na sezona se gledaat rezultatite i na tribina i na teren zivi i zdravi do togas!
tinex ne e sponzor na rabotnichki ... tinex e sponzor samo i samo na MZT SKOPJE ! tinex i glavonjata ivica (globus) vashiot gradonachalnik
ama znam ... ama ... figurira ... ali ne pomaga neshto mnogu ...
eve sho ke kazamТОООООООООО ЦЕЦООООООООООООООООО
Веројатно и клипов ви е „ЕДИНСТВЕН“.... Што ќе кажеш на ова LoyalK1CPB?
TИ да не си професорка по македонски, да те викнеме за парола друг пат, за да ти ги наместиме извичниците!!!!!"Majstori" za parola ovoj pat ja utnavte rabotata... gorniot del (od dvodelnata parola) od parolata go stavivte dole, a dolniot gore ( zatoa posle prvata, gorna parola ima izvicnici)... cao
Тинекс не е спонзор, вие сте многу писмени, мислам дека ја знаете разликата помеѓу спонзор и помагател????