- Член од
- 23 ноември 2010
- Мислења
- 202
- Поени од реакции
- 6
xaxaxaxa xaxaxaxxa xaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxazealot12345 ти си смрдеж
zelenashite e malo nervozan ?
xaxaxaxa xaxaxaxxa xaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxazealot12345 ти си смрдеж
Ја само да прашам зошто е тргната од јутуб новата прекрасна песна на Работнички?
Пак се моткаш во сопствениот конец. Значи НИЕ први ја пеевме со Овче Поле дома кога игравме, ФА а не цпб. Тоа беше утакмицата одма после првото дерби, ако сакаш и клип ќе ти најдам со документација. А песната беше направена на денот на дербито, само не се пееше затоа што не беше целосно спремна.Види другар, нај искрено ми е гајле дали има доказ, имам кажано и порао ќе кажам и сеа, присуствувам на скоро секоја утакмица на Работнички во Скопје што се игра и кога се на бојкот и кога не се, бидејќи сум и навивач го пратам и навивањето, и ти кажувам дека они песната тогаш ја пееа или пробаа да ја пеат и дека песната со ист ритам после едно-две ја чув од ФА, а вие сакате верувајте или не, еден дечко од ФА ме поправи и рече дека сте ја пееле пред таа утакмица, јас не сум видел , од ФА има видео материал секое коло од лани, побарајте кога играле Работнички-Овче Поле и побарајте ги предходните кола со кој играл МЗТ и ете доказ, мене ме мрзи и искрено не ми е ни гајле, јас само пишав на што се сеќавам
ТОООООООООО ЦЕЦООООООООООООООООО
u nedela vecher na klip ke slushate kako echi <3ТОООООООООО ЦЕЦООООООООООООООООО
Веројатно и клипов ви е „ЕДИНСТВЕН“.... Што ќе кажеш на ова LoyalK1CPB?
На српски или?u nedela vecher na klip ke slushate kako echi <3
aj sea ne se praj na tosho ziti meneНа српски или?
A mozebi i tokmu poradi ova se sluci i toa sto se sluci vo Kavadarci....E.... policiskata drzava!!!ACABClint Eastwood;3916179imaat etiketa na [B напиша:grupa na opozicija[/B],iako realno se daleku od toa vo celina...
mislam deka ova e dovolno...barem za sega:wink:
Оволку контрадикторност не сум сретнал одамна. Идеме по ред.
Океј на сите предходни прашања ке ти одговорам, клипови нема точно, но не мора да се рекламираме, гледам дека вие имате потреба од тоа, нас по телевизии не има. Тоа што нема од Прилеп, немало од минатата полусезона, нема и нема потреба да се ставаат, ако вие си имате задолжено луѓе да ве снимаат супер, морате да се докажувате, разбирам. Пак ке повторам точно е дека нема на youtube, има клипови кои треба да се гледаат и од тие наптревари, а верувај најмалце вие треба да гледате.
Ебате песните што НЕМОЖЕТЕ ИМЕТО НА КЛУБОТ ДА ГО ВМЕТНЕТЕ ... Сме преработиле навивачка песна од горе, леле одма прашина кренавте, па почнавте сами да се гушите. Несакам да ви ги следам песните, и така капак ви мамаве на секоја ваша испеана ....
Не плаќаме точно ни се може, да ми речат од утре да плаќам, ке плаќам. Очигледно за вас 50 денари пари се, штом толку ги потенцирате, а и тоа што не плаќаме, верувај е наплатено ...
Уште малце ке ви ги зголемат картите на 100 ... ќе плаќате знам нема гајле ... а и 100% сум сигурен дека сите не плаќате, туку на децата им зимате само пари ... па после ние плакаме...
Кога ќе ви се наврти и полиција, и публика, и целиот град каде гостовате ... што за првото не верувам, зошто сте премногу културни од страв, ставете клип ... слободно
А вие повторно ќе казете, не сум ви одговорил, гледам само вие пишувате на топиков, многу нобови мЗт има, не чудно што на клипови се палите, кои лично според мене смрдат. Палете те се на утакмица .. таму треба до израз да дојдете, или се изгубивте негде ... имате шанса, во јануар, ќе видиме колку ке бидете и колку ке бидеме ...
CPB нема потреба да се докажува ... Како што ке поминува времето, ќе се докаже, кој е у право, кој не.... колку има, колку нема, колку се плака, колку не се плака, клипови кои стварно вредат или смрдат само колку да биде закачен ..... Па ке видиме кој е во право ...
Кажете кај се видело транспарент Победа Прилеп, а да ти го надополнам твојот одговор, толку знаете, толку умеете Дај боже се подобри да бидете.... па да мора да се докажуваме, ама на кого
а после ...клипови нема точно, но не мора да се рекламираме, гледам дека вие имате потреба од тоа, нас по телевизии не има.
Па одлучи се сеа ... ќе ставате или нема да ставате? Или само ќе ги ставате тие кај што се демек многу и кај што било некое ваше сфаќање за лудило? Па не ме ни чуди од дербито што немате ништо официјално од сала.клипови кои стварно вредат или смрдат само колку да биде закачен ...
Ова звучи јако, значи пребивање стари долгови на грбот на групата. Одлично!Очигледно за вас 50 денари пари се, штом толку ги потенцирате, а и тоа што не плаќаме, верувај е наплатено ...
а веќе во наредната реченица ...CPB нема потреба да се докажува
Одлучи се Ернесто.ако што ке поминува времето, ќе се докаже, кој е у право, кој не....
Ова само го цитирам само за да потенцирам дека не правиш разлика помеѓу транспарент и кореографија т.е. у случајов покривно знаме. :kesa:Кажете кај се видело транспарент Победа Прилеп
Сега што искочи, Тинекс спонзор ви е или не?PROFESORI VAS VI TREBA SHKOLA , PRVA LEKCIJA PISHUVANJE PAROLA !
vashiot komplex e pogolem od toa shto mislev ! : )