Фан клуб: Работнички

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Види другар, нај искрено ми е гајле дали има доказ, имам кажано и порао ќе кажам и сеа, присуствувам на скоро секоја утакмица на Работнички во Скопје што се игра и кога се на бојкот и кога не се, бидејќи сум и навивач го пратам и навивањето, и ти кажувам дека они песната тогаш ја пееа или пробаа да ја пеат и дека песната со ист ритам после едно-две ја чув од ФА, а вие сакате верувајте или не, еден дечко од ФА ме поправи и рече дека сте ја пееле пред таа утакмица, јас не сум видел , од ФА има видео материал секое коло од лани, побарајте кога играле Работнички-Овче Поле и побарајте ги предходните кола со кој играл МЗТ и ете доказ, мене ме мрзи и искрено не ми е ни гајле, јас само пишав на што се сеќавам
Пак се моткаш во сопствениот конец. Значи НИЕ први ја пеевме со Овче Поле дома кога игравме, ФА а не цпб. Тоа беше утакмицата одма после првото дерби, ако сакаш и клип ќе ти најдам со документација. А песната беше направена на денот на дербито, само не се пееше затоа што не беше целосно спремна.
А ако они ја пееле пред нас значи дека морало да биде пред дербито, а пошто на дерби не ја пеаа тогаш ти кажи ми кој прв почна?

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Clint Eastwood;3916179imaat etiketa na [B напиша:
grupa na opozicija[/B],iako realno se daleku od toa vo celina...
mislam deka ova e dovolno...barem za sega:wink:
A mozebi i tokmu poradi ova se sluci i toa sto se sluci vo Kavadarci....E.... policiskata drzava!!!ACAB

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84

Океј на сите предходни прашања ке ти одговорам, клипови нема точно, но не мора да се рекламираме, гледам дека вие имате потреба од тоа, нас по телевизии не има. Тоа што нема од Прилеп, немало од минатата полусезона, нема и нема потреба да се ставаат, ако вие си имате задолжено луѓе да ве снимаат супер, морате да се докажувате, разбирам. Пак ке повторам точно е дека нема на youtube, има клипови кои треба да се гледаат и од тие наптревари, а верувај најмалце вие треба да гледате.

Ебате песните што НЕМОЖЕТЕ ИМЕТО НА КЛУБОТ ДА ГО ВМЕТНЕТЕ ... Сме преработиле навивачка песна од горе, леле одма прашина кренавте, па почнавте сами да се гушите. Несакам да ви ги следам песните, и така капак ви мамаве на секоја ваша испеана ....

Не плаќаме точно ни се може, да ми речат од утре да плаќам, ке плаќам. Очигледно за вас 50 денари пари се, штом толку ги потенцирате, а и тоа што не плаќаме, верувај е наплатено ...
Уште малце ке ви ги зголемат картите на 100 ... ќе плаќате знам нема гајле ... а и 100% сум сигурен дека сите не плаќате, туку на децата им зимате само пари ... па после ние плакаме...

Кога ќе ви се наврти и полиција, и публика, и целиот град каде гостовате ... што за првото не верувам, зошто сте премногу културни од страв, ставете клип ... слободно

А вие повторно ќе казете, не сум ви одговорил, гледам само вие пишувате на топиков, многу нобови мЗт има, не чудно што на клипови се палите, кои лично според мене смрдат. Палете те се на утакмица .. таму треба до израз да дојдете, или се изгубивте негде ... имате шанса, во јануар, ќе видиме колку ке бидете и колку ке бидеме ...
CPB нема потреба да се докажува ... Како што ке поминува времето, ќе се докаже, кој е у право, кој не.... колку има, колку нема, колку се плака, колку не се плака, клипови кои стварно вредат или смрдат само колку да биде закачен ..... Па ке видиме кој е во право ...

Кажете кај се видело транспарент Победа Прилеп, а да ти го надополнам твојот одговор, толку знаете, толку умеете Дај боже се подобри да бидете.... па да мора да се докажуваме, ама на кого

Член од
16 декември 2009
Мислења
42
Поени од реакции
6
@Che Guevara

Majstorce, mnogu me potcsekjas po tvoive postovi na eden od vasite glavni likovi vo CPB ali ke ostavivme vremeto da pokaze dali si ti navistina toj. Ajde so red:

Znaci ne mozete da go sokriete sramot od lani deka ne navivate vo plej-of. Nikako!!! Ne mozete da go sokriete sramot sto od strav ne izvadivte zastava na derbito vo Aerodrom. Znam deka i samite ste si ja uvidele greskata, ali jebiga nekoi raboti ne moze da se popravat. Toa ke vi bide ogromen beleg cel zivot za vasata grupa, za razlika od Familijarnite koi dokazaa kako se saka klub koga e najtesko - vo Plej-aut.

Koga veke go spomna Pobeda Prilep, kazi mi ti nepismen eden kade vide Prilep vo celata prica i vrati se nekolku strani ponazad ke vidis deka parolata ZA PLAVO-BELA STRANA NA GRADOT bese zakacena na ogradata i istata bese skinata od strana na policijata. E sega tuka se javuva druga rabota, koga se raboti za vas policijata e vakva-takva, dodeka koga se raboti za FA i nejzinoto vlaganje ili upad na tribinata na FA bese prosledeno so aplauz od vasa strana.

Za vasata mizerija e vinoven eden i samo eden covek koj vi ja turka grupata do dnoto na mak-tifo scenata koja i taka e mizerna. Steta sto site vojnicinja okolu nego nemaat hrabrost da mu kazat deka toa sto on go misli e totalno pogresno. I kako toa lani bojkotiravte forumi, ne stavavte klipovi, sliki, izvestai, dodeka ovaa godina ste prvi posle sekoj natprevar.

Nie ne mora na nikoga da se dokazuvame, pogotovo ne na vas grevovi edni. Vie ste najgolemiot cirkuz bez pari sto i se slucilo na scenava ovaa godina. Prvo kolo ne ni navivavte vo Pobeda Prilep, a zgora na toa jadevte kutek kako magarinja od obicnata publika, petto kolo trgnavte ama ne vi dadoa karti:vozbud: derbito ne sakam ni da go komentiram zatoa sto prva rabota videte si ja vasata parola i naucete kako se kreva istata. Klipot go vadite veke mesec dena koi vi se sprema vo razno razni studia, taka da vie ste tie koi sto sakate da se dokazete grevcinja i vojnicinja komandantski.

Go cekam momentot koga ke se vrati derbito vo Jane Sandanski i normalno opravdanijata od tipot na, NA RUCEK SUM SO MOITE, ME BOLI GLAVA OD VCERA VECERTA PIJAN BEV, ili pak da ne se povtori sprinterskoto show na el comandos vo taksi pred 2 godini. Se gledame, bacufki.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Океј на сите предходни прашања ке ти одговорам, клипови нема точно, но не мора да се рекламираме, гледам дека вие имате потреба од тоа, нас по телевизии не има. Тоа што нема од Прилеп, немало од минатата полусезона, нема и нема потреба да се ставаат, ако вие си имате задолжено луѓе да ве снимаат супер, морате да се докажувате, разбирам. Пак ке повторам точно е дека нема на youtube, има клипови кои треба да се гледаат и од тие наптревари, а верувај најмалце вие треба да гледате.

Ебате песните што НЕМОЖЕТЕ ИМЕТО НА КЛУБОТ ДА ГО ВМЕТНЕТЕ ... Сме преработиле навивачка песна од горе, леле одма прашина кренавте, па почнавте сами да се гушите. Несакам да ви ги следам песните, и така капак ви мамаве на секоја ваша испеана ....

Не плаќаме точно ни се може, да ми речат од утре да плаќам, ке плаќам. Очигледно за вас 50 денари пари се, штом толку ги потенцирате, а и тоа што не плаќаме, верувај е наплатено ...
Уште малце ке ви ги зголемат картите на 100 ... ќе плаќате знам нема гајле ... а и 100% сум сигурен дека сите не плаќате, туку на децата им зимате само пари ... па после ние плакаме...

Кога ќе ви се наврти и полиција, и публика, и целиот град каде гостовате ... што за првото не верувам, зошто сте премногу културни од страв, ставете клип ... слободно

А вие повторно ќе казете, не сум ви одговорил, гледам само вие пишувате на топиков, многу нобови мЗт има, не чудно што на клипови се палите, кои лично според мене смрдат. Палете те се на утакмица .. таму треба до израз да дојдете, или се изгубивте негде ... имате шанса, во јануар, ќе видиме колку ке бидете и колку ке бидеме ...
CPB нема потреба да се докажува ... Како што ке поминува времето, ќе се докаже, кој е у право, кој не.... колку има, колку нема, колку се плака, колку не се плака, клипови кои стварно вредат или смрдат само колку да биде закачен ..... Па ке видиме кој е во право ...

Кажете кај се видело транспарент Победа Прилеп, а да ти го надополнам твојот одговор, толку знаете, толку умеете Дај боже се подобри да бидете.... па да мора да се докажуваме, ама на кого
Оволку контрадикторност не сум сретнал одамна. Идеме по ред.
Прво викаш ...
клипови нема точно, но не мора да се рекламираме, гледам дека вие имате потреба од тоа, нас по телевизии не има.
а после ...

клипови кои стварно вредат или смрдат само колку да биде закачен ...
Па одлучи се сеа ... ќе ставате или нема да ставате? Или само ќе ги ставате тие кај што се демек многу и кај што било некое ваше сфаќање за лудило? Па не ме ни чуди од дербито што немате ништо официјално од сала.

Очигледно за вас 50 денари пари се, штом толку ги потенцирате, а и тоа што не плаќаме, верувај е наплатено ...
Ова звучи јако, значи пребивање стари долгови на грбот на групата. Одлично!

идеме пак со небулози ...

CPB нема потреба да се докажува
а веќе во наредната реченица ...

ако што ке поминува времето, ќе се докаже, кој е у право, кој не....
Одлучи се Ернесто.

Кажете кај се видело транспарент Победа Прилеп
Ова само го цитирам само за да потенцирам дека не правиш разлика помеѓу транспарент и кореографија т.е. у случајов покривно знаме. :kesa:
И пак со Прилеп нешто споменуваш, изгледа уште ти е у глава вашето ``издание`` тамошно и губењето на транспарент! Ако, нека е. И треба да го памтите.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
До сите кои што се присутни на форумов, за да увидите за каква навивачка група се работи ќе се приложи следниов доказ каде што полицијата влегува на трибината на ФА, а од другата страна се слуша песна против МЗТ.

После 11-та минута

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Димевски се тресе од полни сали

Забраната за прифаќање гостинска навивачка група на неопределено време во текот на кошаркарските натпревари во првата лига во Македонија е прифатена. Ако се констатира дека во салата некако се собрала таква навивачка група за гостинската екипа, делегатот смее да побара од полицијата таа да биде отстранета, а парите за влезниците да им бидат вратени. Тоа е заклучокот од три и полчасовната седница на Здружението на машките прволигаши.

Ова беше предлог од претседателот на Македонската кошаркарска федерација, Даниел Димевски, кој смета дека ова привремено решение би можело да ги спречи инцидентите што се случуваат по салите. Нереди имаше само на средбите каде што присуствуваше гостинска навивачка група, па затоа клубовите одлучија најстрого да се забрани организирано водење на гостински навивачи. За официјализација, потребно е одлука да донесе Управниот одбор на МКФ, а претседателот Димевски најави за вчера дека ќе се собере Комитетот за итност и ќе го прифати предлогот што доаѓа од Здружението.

- Мора да изнајдеме начин да му ставиме крај на ова. За мене не е изненадување, предвидовме дека ќе има проблеми. Вие, клубовите, покажавте дека немате капацитет да организирате меч на кој има гостински навивачи и среќа е што досега никој не загина. Не сме спремни да излеземе на крај со навивачкиот бум, секогаш кога ќе видам полна сала под стрес сум и се молам се' да заврши мирно. Мора да се донесат мерки со кои ќе се заштитиме. Не верувам многу во тврдењето дека клубовите не учествуваат во организацијата на гостувањата - рече Димевски образложувајќи го предлогот за кој додаде дека не е популарен, но е од привремен карактер и ако постои напредок, би можела мерката да се укине. Димевски смета дека можеби треба да се најде систем за казнување на прекршителите на законот и тоа на лице место, како во други земји.

Претставниците на МВР најавија дека во иднина ќе поднесуваат и кривични, а не само прекршочни пријави.

- Треба да се почитува забраната за клубовите да организираат гостување. За инцидентот во Кавадарци и Фени Индустри како домаќин и Работнички, чии навивачи учествуваа, ќе добијат пријава. Според законот, гостите се должни да пријават своја група најдоцна 72 часа пред мечот, ако не го сторат тоа немаат право да добијат билети. Немаме право да ги спречиме навивачите да отпатуваат, но клубот домаќин нема да им продаде влезници и навивачите ќе бидат вратени - рече Златко Велковски од МВР.

Со одлуката за забрана на прифаќање на гостински навивачи, се поништува старото правило дека секој клуб-гостин има право на 50 бесплатни влезници и уште плус 50 кои може да ги откупи

http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=6B0D45680D60DA4091399B4327580E8F

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
PROFESORI VAS VI TREBA SHKOLA , PRVA LEKCIJA PISHUVANJE PAROLA !

vashiot komplex e pogolem od toa shto mislev ! : )

Kajgana Shop

На врв Bottom