Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
druze neno ko ke poporasnes malce ke sfatis deka ZA DZABE si gi gubel nervite za igraci koi NEMAAT ni sram ni perde,niv samo parite gi interesiraat...moze porano po klubovive imalo igraci sto nosele neciv dres so cest i gordost,ama denes dresot im sluzi samo za brisenje pot(eventualno)...Гоцевски ке игра усте два / три натпревара за Работницки а после потписува за Мзт....оооо да му ја ебам крвта педерска,педерце за пари...
пс.реков дека не писувам на темава веке од ххх прицини ама морав да го писам ова за да знаат сите каква П.... ЗА ПАРИ игра во Работницки,нек иде у фени,торус веке кога е неспособен за во странство ама не...тоа педерце морало да иде кај Мзт....утре,задутре ке ви писам дали е дефинитивно за да не испадне после нема нисто....мегу време не плукајте многу многу по надвор,цувајте си ја плуканката за достојно да го поздравиме педеров на преостанатите 2 натпревара....аууууу како ме изнервира...пиздаммммм
a koj toa druze do sega bil zapren(fudbaler,rakometar,kosarkar)...poznavas nekoj takov???Na toj pat ednas zasekogas mora da se zastane! Nemoze koj kako saka da prodefiliruva niz Rabotnicki,vo CV-to da mu pisuva kao igral za najtrofejniot makedonski klub,a posle ladno da si otide i toa vo najgolemiot rival.Neka mu ja misli ako e ova stvarno vistina!!
Ќе внимавам да не те навредам во постов зашто тоа е одлика само на вистинските сељаци...Заебани сељаци се тие кавадарчани. Прво ние во 2008, после рибари, па сеа ЦПБ. Жал ми е момци за ова шо се деси, али и вие не сте биле цвеќиња за мирисањеА на тие желките, СЕ ДА ИМ УМРЕ !!! Најмилото да си го закопат денес. Да дознаам оти му умрело дете на некоја желка ЌЕ СЛАВАМ !!!!! Од длабочините на срцето го посакувам тоа. ACAB !!!!!!!!!
...so tebe neli nesto se dogovorivme???...nov juzer...ali gledaj noviot neka ti bide so grashok...A.C.A.B=СВИЊИ ГНАСНИ КРВТА ДА ИМ ЕБАМ
Alo kavadarci svrti se tamu se deca makedonski gi tepa nasa policija koja ne reagira koga se ponizuva nasata nacija. Ah narode makedonski !!! Denes mi e zal so sum makedonec i ova so go gleam e strasno. A.C.A.B.
...so tebe neli nesto se dogovorivme???...nov juzer...ali gledaj noviot neka ti bide so grashok...
feni seljaci teski
Како бе не ти е срам да го пишеш ова???
Дојди ти во СК нека ти се деси истото што им се деси на некои од децата што беа во кавадарци....јас лично ќе те носам на ручек и ќе те вратам со кола до дома
п.с и за сите опинци што викаат дека лозари и цела сала пееле против полицијата кога копилињата маваа по скопјани....се гледа по клипот убаво дека си аплаудирате и дека ве исполнува тоа
само знаете како пројдоа провинцијалците што дојдоа пред некоја година во парк како симпатизери....ееее и оваа ке си има реприза